Prašinu iza radijatora ćete očistiti za samo nekoliko sekundi: Brzo uzmite u ruke fen za kosu

08.05.2022

13:24

0

Kada prašinu budete "isterali" na pregledno mesto, lako ćete je usisati

Prašinu iza radijatora ćete očistiti za samo nekoliko sekundi: Brzo uzmite u ruke fen za kosu
radijator fen za kosu - Copyright Profimedia

Društvene mreže su pravi izvor najraznovrsnijih informacija, pa tako i onih u vezi sa čišćenjem, kako kuće, tako i sudova, ali i određenog dela naših domova.

Čišćenje prašine, definitivno nije nešto u čemu bilo ko od nas uživa, pa se tako iskusne domaćice trude da nam olakšaju muke, korisnim savetima i trikovima.

U jednoj Fejzbuk grupi, često se dele saveti na ovu temu, a jedan od je privukao pažnju, kako korisnicima ove društvene mreže, tako i nama.

Naime, jedna žena je upitala kako da se reši prašine i prljavštine koje se skuplja između radijatora i zida. Odgovor je ubrzo prikupio podosta lajkova, a shvatićete i zbog čega.

Iako su neki predlagali da kupi posebnu četku za čišćenje radijatora, kako bi došla do prašine koja se skuplja iza uređaja, drugi su je posavetovali da ne troši novac, jer postoji mnogo jednostavniji način da reši ovaj problem.

Da stvar bude bolja, potreban je samo jedan uređaj koji uglavnom svi već uveliko imaju kod kuće. U pitanju je fen za kosu.

Pixabay
 

Jasno vam je kako sve funkcioniše?

Uključite fen za kosu i uperite u pravcu prašine. Vazduh iz fena će rasterati prašinu, koju vi, potom, možete lako da usisate i tako sredite nered.

- Koristim fen za kosu da izbacim prašinu, a onda usisam ono što izađe - napisala je jedna korisnica i oduševila sve u grupi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike