Sprej za eliminisanje prašine: Ne morate da je brišete dve nedelje, a recept je pogledalo dva miliona ljudi

05.04.2022

07:49

0

Snimak je postao viralan na TikToku jer je ovaj sprej za „uklanjanje“ prašine čudesan

Sprej za eliminisanje prašine: Ne morate da je brišete dve nedelje, a recept je pogledalo dva miliona ljudi
Žena briše prašinu - Copyright Profimedia

Čišćenje prašine je jedan od onih poslova za koje se čini da nema kraja. Deluje da čim završite posao, na svemu što ste upravo očistili pojavljuje se tanak sloj prašine. Srećom, jedna žena je otkrila kako da to eliminiše jednom zauvek.

Vitni Vajt često deli „uradi sam“ tutorijale na svom TikTok nalogu (@vhitneikailin), od sapuna za pranje veša do čišćenja stakla, gde ima 16.000 pratilaca.

Ona je podelila recept za svoj sprej za „eliminisanje prašine“ u video-snimku koji je od tada postao viralan, a pregledan je više od 2,2 miliona puta.

Na snimku je natpis: „Najbolji sprej za prašinu koji sam napravila za duži efekat poliranja i uklanjanje prašine.“

Da bi napravila sprej, Vitni kombinuje jednu šolju vode, četvrtinu šolje belog sirćeta, dve kašike maslinovog ulja i 10-15 kapi eteričnog ulja limuna.

Pexels
 

Zatim ga prska na bilo koju površinu i polira krpom – i kune se da neće morati ponovo da briše prašinu još dve nedelje.

„Ulja poliraju i čuvaju prašinu dalje od vašeg doma, duže vreme“, obećava ona. A što je bolje, potpuno je prirodno i čini da vaš dom miriše neverovatno.

Otkad je postavljen, video je lajkovan skoro 160.000 puta i dobio je 900 komentara od ljudi koji su pohvalili koliko dobro funkcioniše.

Jedna osoba je rekla: „Oklevao sam, da li ovo rešenje zaista funkcioniše, ali sam mu dao šansu i... to je čudesno rešenje. Trebalo bi da ga patentirate.“

Neko je dodao: „Probao sam ovo... Tako dobro funkcioniše. Jedva da sam video prašinu posle nedelju dana.“

@whitneykailyn The BEST DIY dusting spray to polish & keep dust away longer! #CloseYourRings #RufflesOwnYourRidges #cleantok ♬ original sound - Chrissy

Treći je prokomentarisao: „Nikad nisam probao sa maslinovim uljem, ali sada ću!“

Neki su bili iznenađeni elementom maslinovog ulja, napisavši: „Iznenadili ste me maslinovim uljem. Stvarno? Kakva sjajna ideja.“

Vitni je uverila one koji se pitaju da li će maslinovo ulje ostaviti uljani talog, rekavši: „Ne ako koristite samo malo, a možete koristiti i blago vlažnu krpu.

Neki gledaoci su bili zabrinuti da će maslinovo ulje postati užeglo, ali Vitni je rekla: „Maslinovo ulje u kombinaciji sa sirćetom traje od 18 do 24 meseca.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike