Good Food & Wine Festival – 100 izlagača iz Srbije i regiona

08.06.2023

10:11

0

Autor: 24sedam

Festival je dobitnik prestižnog priznanja “Zvezde Beograda” za 2021. godinu

Good Food & Wine Festival – 100 izlagača iz Srbije i regiona
Copyright Promo

Peto jubilarno izdanje Good Food & Wine Festivala održaće se 1. jula u Beogradu na Sava Promenadi, u organizaciji Centra Spektar uz podršku Ministarstva turizma i omladine. Festival je dobitnik prestižnog priznanja “Zvezde Beograda” za 2021. godinu kao jedna od najboljih manifestacija koju je u toj godini podržao Grad Beograd.

Ovogodišnji događaj okupiće oko 100 izlagača iz zemlje i regiona, koji će predstaviti širok spektar gastronomskih poslastica i vrhunskih vina. Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi hrane, degustirajući autentične lokalne specijalitete, sveže pripremljene jela i slatkiše, ali i da kupe proizvode po sajamskih cenama i sa specijalnim popustima.  Ljubitelji vina će imati priliku da se upuste u istinsko vinsko iskustvo, degustirajući različite sorte vina i upoznajući se sa procesom proizvodnje.

Promo
 

Na lepo dizajniranim štandovima naći će se još i sve vrste zlatiborskih pršuta, vojvođanskih kobasica, sireva, džemova, voda i napitaka, do kolača, sladoleda, rukotvorina... Glavna scena će biti centralno mesto promocija, radionica i nezaboravnog kulturno-umetničkog programa. Posetioci će imati priliku da čuju specijalne goste, učestvuju u interaktivnim radionicama i uživaju u kulturnom programu koji će upotpuniti njihovo iskustvo na festivalu.

Good Food & Wine Festival je postao prepoznatljiv kao mesto koje pruža posetiocima mogućnost da nauče nešto novo o svetu hrane i vina. Spremite se da istražite raznolikost ukusa i mirisa na petom jubilarnom Good Food & Wine Festivalu. Doživite gastronomsku magiju i upustite se u nezaboravno putovanje kroz kulinarske i vinske čarolije. Vidimo se 1. jula na Sava Promenadi, gde će se slaviti ljubav prema hrani i vinu.

Promo
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike