Konobari nikada ne bi naručili ovo u kafiću i za to imaju jak razlog

13.09.2022

16:27

0

Autor: D. R.

Najiskreniji među njima vam prenose svoja iskustva

Konobari nikada ne bi naručili ovo u kafiću i za to imaju jak razlog
Copyright Profimedia

Svako od nas voli da sedne u kafić i restoran, naruči omiljeno piće i opusti se sa svojim prijateljima. Međutim, nakon ovog teksta, razmislićete dvaput kada sledeći put budete naručivali turu.

Naime, neka pića je jednostavno bolje ne naručivati u kafiću uopšte, jer time možete ugroziti svoje zdravlje, upozoravaju konobari.

Zaposleni u ugostiteljstvu podelili su par dragocenih kafanskih saveta, to jest šta ne bi trebalo nikada da naručujete u kafićima i restoranima.

Profimedia
 

Kokteli sa mlekom - ljubitelj ste ovakvih koktela, ali konobari tvrde da oni upotrebljavaju mleko kome je istekao rok trajanja.

Točeno pivo - bolja varijanta je svakako flaširano pivo, iako je malo skuplje. Naime, točilice su veoma često pune bakterija i retko kada se čiste. Ako želite da znate kakva je higijena točilice, pogledajte higijenu WC-a, preporučuju konobari.

Mohito - volite ovaj koktel? E pa moraćemo da vas razočaramo, za njega se uglavnom koristi sasušena menta i trule limete.

Unsplash
 

Bilo šta što je zamrznuto - led nikako ne uzimajte u kafićima. Recite konobarima da vam ga ne stavljaju jer su ledomati uglavnom prljavi, prenosi portal „Opanak“.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike