Iz osvete ženi sipao javorov sirup u rezervoar za gorivo, sad mu preti pet godina zatvora

31.05.2022

09:58

0

Autor: D. R.

Javorov sirup može da se iskoristi na bezbroj načina, ali kako nekome padne na pamet da ga sipa u rezervoar auta?

Iz osvete ženi sipao javorov sirup u rezervoar za gorivo, sad mu preti pet godina zatvora
Rerevoar - Copyright Pixabay

Džeremi Majkl Fišer iz Osineka u državi Mičigen bi mogao da završi na izdržavanju ne tako male kazne zatvora jer je učinio krajnje bizaranu stvar.

Ovaj čovek je optužen za zlonamerno uništavanje lične imovine u vrednosti većoj od 1.000 i manjoj od 20.000 američkih dolara. 

Naime, na parkingu u Alpeni posvađao se sa jednom ženom i njenim dečkom. Ubrzo nakon svađe, ženi je automobil otkazao poslušnost i ugasio se.

Posumnjala je da nedavna svađa sa pomenutim gosdpodinom ima nekakve veze sa tim, pa je pozvala policiju. Policajci su pogledali čep rezervoara i uočili nešto lepljivo što je mirisalo na javorov sirup

Automobil su zatim odvezli u servis na pregled gde je utvrđeno da se na dnu rezervoara nalazi određena količina javorovog sirupa koja je zapušila pumpu goriva.

Ispostavilo se da je trošak popravke veći od 1.000 USD, te policija je odmah izdala poternicu za Fišerom koji je vrlo brzo i lišen slobode. Nalazi se u zatvoru, a izrečena je kaucija od 25.000 dolara. 

Prema američkom zakonu, za ovo nedelo predviđena je kazna zatvora do pet godina i/ili plaćanje kazne od 10.000 USD ili trostruke vrednosti štete. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike