"Kalkanski krugovi 3" donose niz neočekivanih obrta koji će iznenaditi gledaoce: Glavni likovi će morati da urade jednu stvar (FOTO/VIDEO)

02.04.2024

09:45

0

Autor: Dejan Ćirić

U sve tri sezone glumci su većinom dobili namenske uloge, odnosno pisane su baš za njih

"Kalkanski krugovi 3" donose niz neočekivanih obrta koji će iznenaditi gledaoce: Glavni likovi će morati da urade jednu stvar (FOTO/VIDEO)
Copyright Firefly productions

Reditelj Gordan Matić govorio je o svom radu na trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi". Matić je rekao da treća sezona donosi nastavak priče gde je stala u drugoj, odnosno u šumadijskom mestu Dolu, a da glavni i sporedni junaci treba da pronađu odgovore na pitanja koja ih muče i koja ih teraju dalje.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

- Mi smo tu da ih otpratimo i da probamo da prenesemo gledaocima sve ono što njih tišti i sve ono što bi oni želeli da budu, a nisu - dodao je reditelj.

Odličan scenario i glumačka ekipa

Matić je ocenio da serija privlači odličnim scenarijom i glumačkom ekipom koja je uspela da stvori empatiju kod gledalaca, "koji možda imaju iste probleme, izazove, koji se svako jutro sreću sa stvarima koje ih gone napred".

Firefly productions
 

Prema njegovim rečima, veći deo glumačke podele koreditelj Milan Karadžić je napravio još u prvoj sezoni, dok likovi koji su se pojavili u drugoj, ili dolaze sada u trećoj sezoni, donose određenu svežinu.

- Sarađivali smo sa Đorđem Milosavljevićem dok je radio scenario, naročito za treću sezonu, u tome ko bi mogao da tumači uloge. Tako da smo uspeli da pronađemo adekvatne glumce za nove likove koji se pojavljuju - naveo je reditelj.

Firefly productions
 

Najbolja sezona

Matić je dodao da su u sve tri sezone glumci većinom dobili namenske uloge, odnosno pisane su baš za njih.

- Zaista stojim iza ovih reči da je ovo, po mom mišljenju, scenaristički najbolja sezona. Siguran sam da je i glumački i rediteljski najbolja do sad. Mislim da smo podigli lestvicu i sebi zadali za buduće projekte prilično visoke standarde - ocenio je Matić i otkrio da u nastavku "Kalkanskih krugova" ima neočekivanih obrta, odnosno u svakoj epizodi će se desiti dosta toga neočekivanog.

Firefly productions
 

- Uspeli smo da zaokružimo da svaka epizoda ima dosta obrta i da junaci, koji imaju svoje motive na početku, promene svoje stavove na kraju same epizode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike