Đorđe Mišina o urnebesnim anegdotama na snimanju serije "U klinču": Glava u torti i pokvarene kiflice

31.03.2023

20:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Mladi glumac se nada da će se gledaoci bar upola dobro zabaviti koliko je glumačka i autorska ekipa dok su snimali pojedine scene

Đorđe Mišina o urnebesnim anegdotama na snimanju serije "U klinču": Glava u torti i pokvarene kiflice
Đorđe Mišina - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Nova sezona popularne serije "U klinču" sinoć je počela da se emituje na Prvom programu RTS-a, a glumac Đorđe Mišina koji tumači ulogu Filipa, navodi da će njegovom liku i dalje u fokusu biti novac, ali će pronaći druge načine da ga zaradi.

Promo/Produkcija Režim
 

- U nastavku serije vidimo poznate likove koji nailaze na nove prepreke, ali i načine na koje će sa njima da se izbore. Tu su Aljošine ljubavne dileme, dok će moj lik, Filip i njegova sestra Vanja ponovo naići na probleme sa kafanom koju su renovirali i čije su poslovanje unapredili. Tu se sada organizuju i svadbe, događaji, promocije, dok ujedno posluju kao ketering firma - objasnio je mladi glumac.

Promo/Produkcija Režim
 

Urnebesne scene koje je bilo teško snimiti

Đorđe dodaje da se nada da će se gledaoci, dok gledaju seriju, bar upola dobro zabaviti, koliko je glumačka i autorska ekipa dok su snimali pojedine scene.

- Atmosfera na snimanju je bila urnebesna, posebno dok smo snimali scene u ketering firmi, Sergej, Ceca Bojković, Branko Perišić i ja. To je bilo toliko smešno da je bilo teško da se snimi. Imali smo razne situacije - ceđenje sokova, pokvarene kiflice… Neću puno da spojlujem, ali u jednom trenutku je Filipova glava završila u torti - otkrio je Mišina i dodao da je njegov lik ostvario veliki napredak - od ulice do ozbiljnog čoveka koji ima svoju firmu i radnike.

Promo/Produkcija Režim
 

Novi glumci u seriji

Mladi glumac navodi da je i ove sezone mnogo naučio od starijih i iskusnijih kolega koji su bili voljni da svoje znanje i iskustvo podele sa mlađima, funkcionisali su kao jedan kolektiv koji se međusobno podržava i poštuje.

Đorđe Mišina, serija "U klinču" Promo/Režim produkcija
 

Provereno dobroj glumačkoj ekipi u ovoj sezoni pridružili su se i Nataša Marković, Jovo Maksić i Borka Tomović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike