„Kamiondžije“ se vraćaju: Baja i Žića kao prevoznici gastarbajtera (FOTO)

29.03.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Treća sezona popularne serije donosi niz novih avantura šoferskog dvojca

„Kamiondžije“ se vraćaju: Baja i Žića kao prevoznici gastarbajtera (FOTO)
Serija "Kamiondžije" - Copyright Promo/Produkcija Nira Pro

Nova sezona serije “Kamiondžije d.o.o.”, u režiji Filipa Čolovića, pred televizijsku publiku stiže 8. aprila. Vikendom od 20 časova na Prvom programu RTS-a, pratićemo priču o običnim ljudima koji pokušavaju da savladaju nedaće i izbore se za svoje parče sreće.

Promo/Produkcija Nira Pro
 

Nastavak serije donosi nove ljubavne, poslovne, finansijske, porodične i druge avanture šoferskog dvojca - Baje i Žiće. U trećoj sezoni, dobro poznatoj glumačkoj ekipi pridružila su se i neka nova imena.

Serija “Kamiondžije d.o.o.” počela je slučajnim susretom Žiće, bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba, i Baje, vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću u Ubu. Taj susret je u potpunosti izmenio njihove živote.

Promo/Produkcija Nira Pro
 

Časovi nemačkog i vožnja u pijanom stanju

Njihove avanture, u novoj sezoni počinju tako što oni sve teže dolaze do novca prevozeći robu. Procenjuju da je isplativije da se bave prevozom gasterbajtera, kreću na časove nemačkog jezika. Planove im kvari kazna koja je usledila nakon njihove vožnje u pijanom stanju.

Komedija po žanru, serija je svojevrsni omaž „Kamiondžijama“ iz sedamdestih godina, koje je osmislio scenarista Gordan Mihić.

Promo/Produkcija Nira Pro
 

Žiću igra Tihomir Stanić, a Baju Nenad Jezdić. U brojnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, su i Paulina Manov, Tanja Pjevac, Branislav Zeremski, Anka Gaćeša Kostić, Marko Gvero, Iva Ilinčić, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski i drugi.

Promo/Produkcija Nira Pro
 

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nira Pro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike