Milica Milša otkriva tajnu svoje nove uloge: Misteriozna i opasna Lala Doder (FOTO)

15.03.2023

21:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica u seriji „Zakopane tajne“ igra glavnu ulogu

Milica Milša otkriva tajnu svoje nove uloge: Misteriozna i opasna Lala Doder (FOTO)
Milica Milša - Copyright Promo/Jelena Simonović

Serija proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 20. marta u 21 čas, kada ćemo se upoznati sa širokom lepezom živopisnih likova koje će igrati čak 67 glumaca. Kako je i sam Žarko rekao, inspiraciju za likove traži u svakodnevnom životu, te će gledaoci kroz seriju „Zakopane tajne“ moći da se poistovete sa bar jednim karakterom.

Promo/Jelena Simonović
 

Ko je Lala Doder?

Jedan od likova koji će sasvim sigurno zaintrigirati gledaoce jeste Lala Doder koju tumači glumica Milica Milša. U susret početku emitovanja serije, pre nego što je otkrila neke detalje o svojoj ulozi Milica se osvrnula na atmosfe na setu.

- Divna je atmosfera, divni su ljudi, sve je velelepno. Svi smo veoma uzbuđeni, radosni, imamo i pozitivnu tremu da budemo dorasli ovako velikom projektu. Mislim da će ovo biti nešto novo, veoma uzbudljivo, sa mnogo tajni, smeha, melodrame, ljubavi, zavisti, prepreka da se dođe pravde i istine, biće tu i plača, on je nekada lekovit - ističe glumica.

Promo/Jelena Simonović
 

Prema scenariju, Lala Doder je misteriozna dizajnerka parfema i potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski, a Milica je opisala kako ona vidi svoj lik.

- Lala Doder je moćna žena, ali bih pre rekla da je mirna i moćna žena, koja veoma dobro zna šta želi i kako da dođe do cilja. Pravedna je, u stanju je da prećuti kada treba, ali i da kaže kad treba. Drži konce u svojim rukama - rekla je Milša ne želeći da otkriva previše.

Prvi put kao muž i žena

Njen direktan partner u „Zakopanim tajnama“ je Danilo Čelebić, o kome glumica ima samo reči hvale.

- Danilo i ja se znamo skoro 30 godina, radili smo zajedno seriju u Crnoj Gori i tu smo se upoznali, radili smo zajedno i na jednom filmu. Ali, sada prvi put igramo muža i ženu. Danilo je divan čovek i glumac, i mislim da je za ovu ulogu najbolji izbor - smatra Milica napominjući i kakav odnos ima sa glumcima koji joj u ovoj seriji igraju decu:

Promo/Jelena Simonović
 

- Slažem se odlično sa „mojom decom“, to su Stojan Đorđević, Stefan Radonjić koji je moj drug iz pozorišta, a ćerku mi igra Teodora Tomašev. Mi smo jedna nova-stara ekipa, ali ima dosta mladih glumaca, divnih, lepih, talentovanih, i mislim da je to draž ove serije, što će uvesti neke nove likove i mladost i predstaviti neke mlade glumce, pored nas starijih, afirmisanih.

Obilje drame i trilerskih zapleta

Kao adut serije „Zakopane tajne“, Milica je, pored glumaca, izdvojila jedno ime:

- Žarko Jokanović, on piše najgledanije serije.

Promo/Jelena Simonović
 

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, gledaoci će kroz seriju „Zakopane tajne“ pratiti njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života i urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze neki likovi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike