Druga sezona serije „U klinču“ uskoro na malim ekranima: Nastavak priče donosi neverovatan zaplet (FOTO)

22.03.2023

12:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Svi likovi nastavljaju da se bore u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama

Druga sezona serije „U klinču“ uskoro na malim ekranima: Nastavak priče donosi neverovatan zaplet (FOTO)
Vojaž, Anita Ognjanović i Branka Katić - Copyright Promo/RTS

Omiljene junake iz prve sezone serije „U klinču“ - Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Kovač gledaćemo u novih 30 epizoda, radnim danima na Prvom programu RTS-a, od 20 sati.

24sedam/Goran Sivački
 

Svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama.

Šta nas očekuje u drugoj sezoni

Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone ostavili na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu, uneće nemir i napetost u ovaj odnos. Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test.

Promo/Produkcija Režim
 

I ostale članove Aljošine ekipe čekaju brojni izazovi u novim epizodama. Nakon što su postali ravnopravni poslovni partneri, sestra i brat, Vanja i Filip, moraće da se suoče sa brojnim problemima ove saradnje. Simke, koji se još uvek nije sasvim oporavio od ličnih krahova iz prve sezone, prolaziće žestoku bitku sa samim sobom, ali i sa problemima koji se tiču voljene baka Anke.

Promo/Produkcija Režim
 

Naposletku, povratak Mire i Velje Kovač iz banje u kojoj je Velja bio na oporavku nakon infarkta i drame oko kluba Velter, doneće novi, idiličan početak za njihov brak, samo da bi ih nove okolnosti ponovo bacile u ring. I, naravno, generator energije i drame - njihova mlađa ćerka Milica, učiniće sve da im se životi ne vrate u normalu.

Serija "U klinču" Promo/RTS/Režim produkcija
 

Glumačka ekipa

U ulozi Aljoše pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Bojković, Sergej Trifunović, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, Anastasia Mandić, Vladan Gajović...

Promo/Produkcija Režim
 

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario druge sezone potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đobović i Goran Starčević. Reditelji su Nebojša Radosavljević, Danilo Bećković i Ljubomir Božović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike