Ljiljana Blagojević otkriva zašto voli ulogu u seriji "Lako je Raletu": Sve zbog jedne posebne osobe

10.02.2023

18:40

0

"Raduje me što i deca i odrasli u seriji mogu da vide neke lepe odnose koji su duhoviti, uobičajeni, ali nisu primitivni", ističe glumica

Ljiljana Blagojević otkriva zašto voli ulogu u seriji "Lako je Raletu": Sve zbog jedne posebne osobe
Copyright Visionteam

Humoristička serija „Lako je Raletu“, koju radnim danima pratimo na Radio-televiziji Srbije, domaća je verzija legendarnog sitkoma „Svi vole Rejmonda“.

Ljiljana Blagojević, glumica uspešna kako na televiziji i filmu, tako i u pozorištu, u seriji tumači Cicu Todorović - majku glavnog junaka Raleta (igra ga Andrija Milošević).

Ljiljana kaže da je, pre nego što je prihvatila ulogu Cice, gledala sitkom “Svi vole Rejmonda” i da joj je to u jednom momentu bila omiljena serija.

Visionteam
Andrija Milošević i Ljiljana Blagojević

Serija sa svakom epizodom sve "zabavnija i luđa"

- Generacije su odrasle na toj seriji i pravo je zadovoljstvo što sada imamo i našu verziju Rejmonda - naglašava glumica i kaže da je u pitanju serija za sve generacije, koja sa svakom novom epizodom postaje „zabavnija i luđa“.

Ljiljana ima i jedan poseban razlog zbog kojeg je ponosna na ovu ulogu.

Visionteam
Ljiljana Blagojević kao svekrva Cica u seriji "Lako je Raletu"

 - Moja unuka je presrećna! Stalno mi govori kako svi njeni drugari u školi gledaju seriju. Raduje me što i deca i odrasli u “Raletu” mogu da vide neke lepe odnose koji su duhoviti, uobičajeni, ali nisu primitivni - kaže glumica.

Visionteam
Ljiljana Blagojević i Branimir Brstina u seriji "Lako je Raletu"

- Moje kolege su bile oduševljene kada su čule da ću biti Mari iz “Svi vole Rejmonda”. Glumica koja igra Mari (majku glavnog lika u američkoj verziji), velika je televizijska i pozorišna glumica, pa mi je samim tim izazov bio još veći - završava Ljiljana i poziva sve da gledaju nove epizode serije u kojim nas očekuje mnogo smeha, kao i mnogo gostiju - ne samo glumaca, već i sportista, muzičara i drugih poznatih ličnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike