Andrija Milošević u još jednoj urnebesnoj komediji: Uskoro gledamo „Lako je Raletu“ (FOTO)

22.01.2023

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija je nastala prema kultnom američkom sitkomu „Svi vole Rejmonda“

Andrija Milošević u još jednoj urnebesnoj komediji: Uskoro gledamo „Lako je Raletu“ (FOTO)
Andrija Milošević - Copyright Promo/Vision Team

Od 30. januara, na Prvom programu Radio-televizije Srbije emituje se nova humoristička serija „Lako je Raletu“. Nastala prema kultnom američkom sitkomu iz devedesetih godina „Svi vole Rejmonda“, ovo je komedija za sve generacije.

Promo/Vision Team
 

U cipele komičara Reja Romana uskočio je Andrija Milošević i otelotvorio lik uspešnog sportskog novinara Raleta, koji vodi dinamičan život, trudeći se da bude, koliko je to moguće, posvećen muž, uzoran otac i dobar sin i brat.

Promo/Vision Team
 

Dosadne prve komšije

Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Dok Ivana na sve načine pokušava da održi red u kući i brine o troje dece, istovremeno joj svakodnevicu remete dosadne prve komšije - Raletovi roditelji i brat, koji zajedno žive u stanu prekoputa, i koji prosto obožavaju da slobodno vreme provode baš kod Raleta i Ivane, zadirući u svaki delić njihovog ličnog života.

Promo/Vision Team
 

Mnogi će se prepoznati u seriji

U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim doživljajima i svim nezgodama i nesporazumima sa kojima se savremeni parovi i roditelji susreću, prepoznaće se mnogi. A da li ćemo zaista moći da kažemo "lako je Raletu" ostaje da se uverimo radnim danima od 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Promo/Vision Team
 

U ostalim ulogama, pored Miloševića, pojavljuju se Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević i Matija Lukešević.

Promo/Vision Team
 

Režiju potpisuju Ognjen Janković i Predrag Ličina, a scenaristi su Tanja Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević i Dušan Bulić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike