Andrija Milošević: Rale je naš čovek velikog srca (FOTO)

31.01.2023

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac smatra da će serija „Lako je Raletu“ osvojiti srca publike, jer je u pitanju komedija oko koje će se svi okupiti i sa radošću je gledati

Andrija Milošević: Rale je naš čovek velikog srca (FOTO)
Serija "Lako je Raletu" - Copyright Promo/Vision Team

Sinoć je na Prvom programu RTS-a počela da se emituje nova humoristička serija „Lako je Raletu“, koju ćemo gledati svakog radnog dana od 20 časova. U glavnoj ulozi je Andrija Milošević koji igra uspešnog sportskog novinara, koji vodi dinamičan život, trudeći se da bude, koliko je to moguće, i posvećen muž i uzoran otac, ali i dobar sin i brat.

Promo/Vision Team
 

Serija „Lako je Raletu“ je domaća verzija priče o porodičnim odnosima iz legendarnog sitkoma „Svi vole Rejmonda“. Scenaristkinja Tatjana Ilić kaže da je modernizacija bila neophodna pri adaptaciji, ali da nisu preterivali, dok Milošević ističe da je Rale čovek velikog srca koji samo pokušava da održi mir u porodici.

Promo/Vision Team
 

Međutim, on je po prirodi nemaran i opušten i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Tri muškarca i jedna žena

Tatjana Ilić otkriva da ju je poziv da piše adaptaciju poznate serije za naše tržište, obradovao ali i iznenadio.

- Nisam imala iskustva sa adaptacijama. Kada je komedija u pitanju, radila sam originalne formate, gledaoci RTS-a me znaju po seriji „Ono kao ljubav“ - navodi Ilićeva i dodaje da ju je produkcija ohrabrivala da izmašta stvari koje je želela, naravno uz poštovanje pravila licence. Tatjana je autorka pilot epizode, ali su ubrzo uvedeni i drugi pisci.

Promo/Vision Team
 

Tim scenarista serije „Svi vole Rejmonda“ činila su trojica muškaraca i jedna žena. Neznajući to, Tatjana je i sama odabrala trojicu kolega za svoj tim - Dušana Bulića, Dejana Ćirjakovića i Filipa Vujoševića.

Kuća „Vision tim“ i RTS, kao televizija sa kojom se sarađivalo na ovom projektu, od početka su bili u kontaktu sa kolegama iz Vorner Bros-a.

Promo/Vision Team
 

- Gledala sam „Svi vole Rejmonda“, ali nisam bila preterani fan serije - priznaje Tatjana i dodaje da je tek kada je sa timom pisaca dobila scenario shvatila koliko je serija dobro napisana i koliko joj je dobra struktura.

Fin, duševan čovek

Andrija Milošević naglašava da mentalitetski nemamo mnogo zajedničkog sa stanovništvom Amerike, ali da su porodični odnosi na čitavoj planeti vrlo slični bez obzira na državu.

- Rale je naš čovek, jedan fin, duševan čovek velikog srca koji pokušava da pomiri sve međusobne antagonizme između članova njegove porodice - opisuje Milošević svoju novu ulogu.

Andrija Milošević Promo/Gordan Jović
 

Prema njegovim rečima, serija će osvojiti srca gledalaca jer je u pitanju komedija oko koje će se svi okupiti i sa radošću je gledati.

Budući da je originalna serija iz devedesetih godina, neki aspekti morali su da budu modernizovani.

Promo/Vision Team
 

- Internet je prisutan, ali nismo hteli da insistiramo na tome, da preterujemo sa mobilnim telefonima. Hteli smo da serija ostane nežna i na neki način nostalgična - zaključila je scenaristkinja Tatjana Ilić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike