Leonardo da Vinči u kafani "Složna braća": Komični obrti i uzbudljive avanture na starom mestu

28.01.2023

07:00

0

Ovih dana imamo prilike da gledamo nove epizode na Superstar televiziji od ponedeljka do petka od 21 čas

Leonardo da Vinči u kafani "Složna braća": Komični obrti i uzbudljive avanture na starom mestu
Copyright ETM/Produkcija

Nove epizode druge sezone serije Složna braća – Nekst Đeneration, snimljene u produkciji Telekoma Srbije i ETM produkcije, ovih dana imamo prilike da gledamo na Superstar televiziji od ponedeljka do petka od 21 čas.

ETM/Produkcija
 

U protekloj nedelji bili smo u prilici da posvedočimo brojnim uzbudljivim avanturama junaka iz dobro poznate kafane na tromeđi Balkana, pa smo između ostalog mogli da ispratimo šta se dešava kada se čuveni špekulanti domognu čudesne naprave 7G plus, kakvi su ishodi poznatog rijaliti programa „Luksara“ i da li je Tesla putujući kroz vreme uspeo da pronađe dobro skrivene baze podataka za kojim traga čitav svet.

Kako će se završiti Giletova žurka

Komične i skoro poslovično nespretne eskapade posetilaca kafane na koti 0.97 i dalje su u centru zbivanja, pa nas tako u narednim epizodama očekuje nenadano otkrivanje izvora sa čarobnom vodom, zatim pokušaj Leonarda da Vinčija da ovekoveči Kemicu u možda novom remek delu 21. veka, a kako će se završiti Giletova žurka za kontroverznog biznismena ostaje nam da vidimo u narednim danima od 21h na Superstar tv.

ETM/Produkcija
 

Scenarista i kreator serije Dr Nele Karajlić izjavio je da je i sam neretko u neverici gledajući svoje živopisne junake pred ovako velikim i nezgrapnim izazovima ali istovremeno je, kako ističe, uveren da ishod njihovih preambicioznih zavrzlama mora biti potpuni debakl.

ETM/Produkcija
 

Druga sezona serije Složna braća – Nekst Đeneration počela je sa emitovanjem 16. januara.

Glavne uloge pripale su nekim od poznatih imena našeg glumišta poput Nataše Ninković, Marka Gvera, Andrije Kuzmanovića, Raleta Milenkovića, Nikole Pejakovića, Ljube Savanovića, Sergeja Trifunovića, Milana Kovačevića, Nenada Okanovića, Amara Ćorovića, Maje Čampar i drugih.

Za režiju je odgovoran Milorad Milinković, a scenario potpisuju Dr Nele Karajlić i Srđan Janković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike