Ema Tompson: Srce mora biti slomljeno deset puta

01.12.2022

16:01

0

Glumica je istakla da je „ljubav svuda, a da mi to stalno zaboravljamo, i da upravo zato shvata popularnost filma ’U stvari ljubav’ posle tolikih godina"

Ema Tompson: Srce mora biti slomljeno deset puta
Ema Tompson - Copyright Profimedia

Ema Tompson je u intervjuu za Ej-Bi-Si izjavila da je uverena da „ljudsko srce nije dobro, kao ono srce koje je bilo slomljeno 10 puta". Tompsonova je bila deo specijalne emisije povodom nadolazeće 20. godišnjice filma „U stvari ljubav“.

Glumica, ali i drugi članovi ekipe, podelili su sećanja na snimanje kultnog filma i otkrili tajne koje stoje iza originalnog scenarija. Ova 63-godišnjakinja je u filmu igrala Karen, koju muž (kojeg glumi pokojni Alan Rikman) vara sa koleginicom.

Profimedia
 

Romantična komedija iz 2003, prati deset zasebnih, ali isprepletenih ljubavnih priča smeštenih u London pred, i na Božić. U njemu, između ostalih, igraju Hju Grant, Kolin Firt, Rouan Etkinson, Kira Najtli, Lijam Nison i mnogi drugi.

Postoji nešto u vezi sa ožiljcima na srcu koji ga čine jačim

Tompsonova je istakla da je „i posle dvadeset godina - ljubav svuda, a da mi to stalno zaboravljamo, i da upravo zato shvata popularnost filma posle tolikih godina".

- To je sve što je važno. Moja baka je govorila da za srce nije dobro ako se ne slomi desetak puta. Postoji nešto u vezi sa ožiljcima na srcu koji ga čine jačim - istakla je glumica.

Tompsonova je inače ranije otkrila da se upravo „oslanjala na svoje slomljeno srce", kada je doživela krah veze, pošto ju je suprug Kenet Brana prevario sa koleginicom Helenom Bonam Karter, nakon čega se, 1994. godine njihov brak raspao, a razvod je usledio godinu dana kasnije.

Foto: Profimedia
 

- U filmu povodom kojeg smo se okupili, poznata je scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta i plače. To je jako poznata scena, jer prikazuje nešto kroz šta su svi prošli. Ken mi je jako slomio srce. Eto, svi smo prošli kroz takve situacije - ispričala je Ema Tompson.

Kira Najtli, Lijam Nison, Hju Grant i drugi članovi glumačke ekipe, bez Alana Rikmana, koji je preminuo 2016. poslednji put su se okupili u mini-nastavku pod nazivom „Red Nose Day Actually“ 2017. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike