Novogodišnji poklon za obožavaoce čuvenog filma „U stvari ljubav“: Priprema se nešto posebno (FOTO/VIDEO)

25.11.2022

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

"Pogledajte kako je film postao omiljena božićna tradicija i globalna senzacija s novim uvidom u tajne iza kulisa i kultne scene", glasi zvanična najava ovog specijala

Novogodišnji poklon za obožavaoce čuvenog filma „U stvari ljubav“: Priprema se nešto posebno (FOTO/VIDEO)
Film "U stvari ljubav" - Copyright Profimedia

Nova godina je za nešto više od mesec dana, a okupljanje ekipe kultnog filma „U stvari ljubav“ održava se ovog meseca.

Glumačka postava čuvenog ostvarenja koje je postalo neizostavni deo novogodišnjih i božićnih praznika u celom svetu, sastaće se kako bi proslavila 20. godišnjicu filma u posebnoj epizodi na ABC-ju.

Profimedia
 

Specijalna epizoda pod nazivom „The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later“ biće emitovana 29. novembra na ABC-ju.

"Pogledajte kako je film postao omiljena božićna tradicija i globalna senzacija s novim uvidom u tajne iza kulisa i kultne scene", glasi zvanična najava ovog specijala.

Šta je, zapravo, ljubav?

Specijal će trajati sat vremena i u njemu će biti prikazani intervjui voditeljke Dajane Sojer sa članovima glumačke postave kao što su Hju Grant, Ema Tompson, Bil Najti i Lora Lini. Očekuje se da će se pojaviti i scenarista i reditelj filma Ričard Kertis.

U trejleru se može videti kako Dajana glumcima postavlja pitanje: "Šta je, zapravo, ljubav?"

Profimedia
 

Ovo nije prvi put da se filmska ekipa okuplja. Pre pet godina brojni članovi postave snimili su specijalnu emisiju za Dan crvenog nosa. U specijalu su svoje uloge ponovili Kira Najtli, Hju Grant, Lijam Nison, Kolin Firt i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike