Jelena Tomašević za 24sedam iz Abu Dabija: Posebna pesma za večerašnji nastup sa Bočelijem (FOTO/VIDEO)

24.11.2022

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

„Čast je predstavljati svoju zemlju na jednoj ovakvoj svetskoj pozornici“, ističe popularna pevačica

Jelena Tomašević za 24sedam iz Abu Dabija: Posebna pesma za večerašnji nastup sa Bočelijem (FOTO/VIDEO)
Copyright Privatna arhiva/Ivan Bosiljčić

Spektakularni koncert slavnog tenora Andree Bočelija, koji je letos održan u samom srcu Beograda, bio je jedan od najvećih kulturnih događaja koji je obeležio ovu godinu, a srpsku prestonicu svrstao na mapu evropskih metropola u kojima svetske zvezde iz različitih muzičkih sfera održavaju nastupe za pamćenje.

Promo/Marko Obradović
 

Uz Bočelija, koga je pratio Simfonijski orkestar RTS-a, kao specijalna gošća nastupila je popularna pevačica Jelena Tomašević koja je sa čuvenim umetnikom otpevala legendarnu kompoziciju „Vivo per lei“.

Samo nekoliko meseci kasnije Jelenu je prijatno iznenadio poziv da ponovo nastupi sa velikim maestrom i to u Abu Dabiju, u Etihad Parku, jednoj od centralnih lokacija prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata, 24. novembra, takođe u pratnji Simfonijskog orkestra RTS-a.

Promo/Marko Obradović
 

U iščekivanju maestra

Tomaševićeva i Bočeli će zajedno otpevati dve numere, a pevačica će potom samostalno izvesti legendarni hit Vitni Hjuston „I Will Always Love You“.

Privatna arhiva/Ivan Bosiljčić
 

Ekskluzivno iz Abu Dabija, Jelena Tomašević je za naš portal prenela utiske o atmosferi uoči samog koncerta:

- Atmosfera u Abu Dabiju je izuzetno profesionalna! Proba sa Simfonijskim orkestrom RTS-a sinoć je protekla fantastično. Još jednom sam osetila koliki su to umetnici, svako od njih u ovom orkestru. Čast je pevati sa njima i hvala im za podršku - ističe Tomaševićeva i dodaje:

Privatna arhiva/Ivan Bosiljčić
 

- Danas očekujemo maestra Bočelija na probi, radujemo se svi ponovnom nastupu sa njim! Uzbuđeni smo i počastvovani što predstavljamo našu zemlju i našu kulturu na jednoj ovakvoj svetskoj pozornici - rekla je Jelena Tomašević za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike