Trenutak sa Bočelijevog koncerta o kome se priča: „Šta se piše uz ovakav snimak?“ (VIDEO)

23.07.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Specijalna gošća bila je pop pevačica Jelena Tomašević koja je se čuvenim tenorom otpevala legendarnu kompoziciju „Vivo per lei“

Trenutak sa Bočelijevog koncerta o kome se priča: „Šta se piše uz ovakav snimak?“ (VIDEO)
andrea bočeli (34) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli sinoć je, u okviru Belgrade River Festa, održao spektakularan koncert u Beogradu, na platou ispred Geozavoda, koji je pretvoren u glamuroznu pozornicu kojoj bi pozavidele i mnoge scene sveta.

24sedam/Goran Sivački
 

Ovaj senzacionalni koncert, koji svakako možemo nazvati muzičkim događajem leta u srpskoj prestonici, protekao je u veličanstvenoj atmosferi, a publika je imala priliku da uživo prisustvuje nadaleko poznatoj Bočelijevoj magiji koja je ovog umetnika učinila jednim od najvećih na planeti.

24sedam/Goran Sivački
 

Specijalna gošća na koncertu bila je popularna pop pevačica Jelena Tomašević koja je se čuvenim tenorom otpevala legendarnu kompoziciju „Vivo per lei“ i to je bio jedan od momenata za pamćenje.

Glumac Ivan Bosiljčić je neposredno pre koncerta prisutnim novinarima rekao da se Jelena predano spremala i da ih je vest da će deliti binu sa jednim od najvećih umetnika današnjice porodično usrećila.

Ivan nije krio uzbuđenje i ponos zbog Jeleninog nastupa i prilike da predstavi našu zemlju na koncertu o kome će pisati i svetski mediji.

Glumac je zabeležio ovaj značajan momenat u karijeri svoje supruge i u svojoj objavi na Instagramu kratko naveo:

„Šta se piše uz ovakav snimak? Evo ja ne znam. Pišite vi...“

 

 

Jelena Tomašević je još jednom dokazala da s pravom nosi titulu jednog od najlepših glasova Srbije i da nije slučajno što je baš ona odabrana da nastupi sa slavnim Bočelijem.

Večeras će na istom mestu nastupiti čuvena fado pevačica Mariza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike