Novogodišnja čarolija Amire Medunjanin: Pet veličanstvenih koncerata širom Srbije

15.11.2022

06:01

0

Još uvek je u sećanju trostruki spektakl koji je cenjena interpretatorka jedinstvenog šarma priuštila ljubiteljima dobre muzike pre godinu dana u beogradskoj MTS dvorani

Novogodišnja čarolija Amire Medunjanin: Pet veličanstvenih koncerata širom Srbije
Amira Medunjanin - Copyright Promo/Neja Markičević/Hanza Media

Svetski priznata izvođačica sevdalinki i tradicionala sa balkanskih prostora, Amira Medunjanin, od 26. do 30. decembra održaće pet koncerata u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Vrsna umetnica će nastupiti u Kraljevačkom pozorištu (26.12), Gradskom kulturnom centru Užice (27.12), pozorištu “Joakim Vujić” u Kragujevcu (28.12), Kulturnom centru Jagodina (29.12) i u Narodnom pozorištu u Nišu (30.12). Svi koncerti počinju u 20 časova.

Promo/Miloš Vojnović
 

Još uvek je u sećanju trostruki spektakl koji je cenjena interpretatorka jedinstvenog šarma priuštila ljubiteljima dobre muzike pre godinu dana u beogradskoj MTS dvorani.

Duh zajedništva na koncertima

Duh zajedništva će se, bez sumnje, ponovo osetiti i na predstojećim koncertima, od Kraljeva, do Niša.

- Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije. Kada delite muziku s istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete - izjavila je Amira Medunjanin.

Ulaznice za koncerte puštene su u prodaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike