Ljubinka Klarić i Nela Mihailović za 24sedam: Ko zna, možda ćemo se ponovo sresti

08.07.2022

16:56

0

Autor: Dejan Ćirić

Poslednja epizoda serije „Kolo sreće“ biće emitovana večeras, u 21 čas, na televiziji Prva

Ljubinka Klarić i Nela Mihailović za 24sedam: Ko zna, možda ćemo se ponovo sresti
Ljubinka Nela - Copyright Ljubinka Klarić i Nela Mihailović Promo/PRVA/A. Krstović

Ljubitelji „Kola sreće“, jedne od najgledanijih domaćih serija, večeras će se oprostiti od sage o sada već čuvenoj Mari Raketić, koja ih je prethodnih skoro godinu dana svake večeri držala prikovane za male ekrane, u iščekivanju novih zapleta, raspleta, spletki, tajni i dogodovština glavnih junaka ove uzbudljive priče.

Nela Mihailović Promo/Aleksandar Krstović
 

Sjajna glumačka ekipa uspela je da gledaoce uvuče u intrigantnu melodramu sa elementima trilera, komedije, romantične ljubavne priče i svim „začinima“ koji serije ovog tipa čine uspešnim.

U medijima su se pojavile pretpostavke o drugoj sezoni ovog projekta, ali dok sve ne bude zvanično, izvesno je da smo se uz „Kolo sreće“ i te kako zabavili.   

Poslednja epizoda biće emitovana večeras, u 21 čas, na televiziji Prva, a glumice Nela Mihailović i Ljubinka Klarić, koje su maestralno odigrale Maru i Danicu, su za naš portal podelile utiske sa snimanja, ne skrivajući emocije jer je svemu, bar za sada, došao kraj.

Ljubinka Klarić Promo/PRVA/A. Krstović
 

- Devet meseci je jedan veliki tim ljudi, glumci ispred kamere, i oni iza kamere, stvarao „Kolo sreće“. Devet meseci napornog rada, razmene stvaralačke energije, uživanja, zadovoljstva, čarolije... I desilo se „Kolo sreće“. A onda je krenuo život serije i razmena sa publikom koja nas je zavolela. Ne postoji veća nagrada za glumca, za ceo tim. Sada je kraj, ali ko zna, možda ćemo se sresti opet, sa nekim novim zapletima i dogodovštinama meštana malog sela podno Kosmaja. Volela bih to - istakla je Nela Mihailović.

Nela Mihailović Promo/Aleksandar Krstović
 

- Jako mi je žao što „Kolo sreće“ prestaje da se emituje - rekla nam je Ljubinka Klarić i dodala:

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo da radim sa divnim kolegama na ovoj seriji. Takođe, dobila sam ulogu koja je za mene bila izazov i pretvorila se u veliku radost. Mislim da publika voli ovu seriju jer je svako mogao da prepozna sebe i neke životne situacije, a bio je prisutan i momenat trilera koji je celoj priči davao dozu napetosti i ljude vraćao da gledaju svaku narednu epizodu.

Ljubinka Klarić Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Veliko finale serije se bliži, možda se pokažu istinitom tvrdnje da ćemo gledati nastavak, ali ono što je sigurno je da smo uživali u sjajnim ulogama dve velike sprske glumice i njihovih kolega.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike