„Kolo sreće“ dobija nastavak? Druga sezona serije bez jednog od glavnih likova

21.06.2022

06:01

0

Čelnici Prve televizije ozbiljno razmišljaju da nastave sagu o Raketićima i to zbog odlične gledanosti koju serija ostvaruje

„Kolo sreće“ dobija nastavak? Druga sezona serije bez jednog od glavnih likova
Copyright Glumci serije "Kolo sreće" Promo/Aleksandar Krstović

Ljubitelji popularne serije „Kolo sreće”, čije se finale bliži, već nedeljama nestrpljivo iščekuju konačnu odluku rukovodstva TV Prva u vezi sa novim epizodama.

U prethodnom broju magazina TV Novele pisalo se o tome da čelnici televizije ozbiljno razmišljaju da nastave sagu o Raketićima i to zbog odlične gledanosti koju serija ostvaruje, jer je veoma često bila gledanija čak i od neprikosnovene „Igre sudbine”.

Nela Mihailović Promo/Aleksandar Krstović
 

Ipak, čak i da zeleno svetlo za nastavak bude dato, glavno pitanje je ko će od originalne glumačke postave ponovo stati pred kamere.

Prema tvrdnjama dobro obaveštenih izvora, glumac Nikola Šurbanović, koji igra Marinog sina Bojana, neće biti među tom ekipom, posebno ako snimanje počne u narednom periodu.

- Snimanje „Kola sreće“ je završeno, a Nikola je još pre nego što je pala poslednja klapa bio u pregovorima za nekoliko novih uloga. Ako bude odlučeno da se “Kolo sreće” nastavi, on najverovatnije neće biti deo ekipe, bar ne u početnim epizodama, budući da će morati da ispuni obaveze u vezi sa drugim projektima koje je već ugovorio. Ali, ko zna, možda se kasnije priključi kolegama - ispričao je izvor za TV Novele, bez da otkrije u kojim ćemo novim projektima gledati Šurbanovića.

Nikola Šurbanović Promo/Aleksandar Krstović
 

Podsećamo, bilo je planirano da „Kolo sreće” ima 200 epizoda, ali će ih ipak biti više. Ukoliko TV Prva odluči da nastavi sapunicu, zapleta svakako neće nedostajati, budući da portugalski original ima znatno više epizoda od naše verzije. Materijala, dakle, bez ikakve sumnje ima!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike