Zoran Pajić za 24sedam: Nela Mihailović je srce i duša naše serije

08.09.2021

15:30 >> 15:53

0

Autor: Dejan Ćirić

Srećan sam da smo postigli ono što nam je i bio zadatak, a to je da publika uživa u jednoj toploj i iskrenoj priči sa živopisnim likovima, ističe glumac

Zoran Pajić za 24sedam: Nela Mihailović je srce i duša naše serije
Copyright Zoran Pajić Promo/Aleksandar Krstović

Nova domaća serija „Kolo sreće“ je već posle prve dve epizode osvojila gledaoce, a odlična glumačka podela i intrigantan i uzbudljiv zaplet upućuju na to da je pred nama novi televizijski hit koji će imati veliku gledanost.

Provereni tim koji je radio na serijama „Istine i laži“, „Tate“ i „Igra sudbine“, donosi nam priču koja obiluje melodramskim zapletima, intrigama i misterijom i koja će staviti brojne prepreke pred sve likove u seriji, pokazujući nam da mala mesta nisu samo mirna i ušuškana, već upravo suprotno – puna su tajni, spletki i neočekivanih obrta. S obzirom na to da je najavljeno 200 epizoda prve sezone od ove serije se može mnogo očekivati.

Zoran Pajić Promo/Nemanja Miščević

U glavnoj ulozi gledamo sjajnu Nelu Mihailović, a pored nje u podeli je i popularni glumac Zoran Pajić koji je za naš portal otkrio svoje utiske nakon početka emitovanja serije:

– Posle odgledane prve dve epizode mogu reći da su reakcije odlične. Ponosan sam na celu ekipu, a Smart Medija na čelu sa Svetlanom Drinjaković je još jednom dokazala da je vrhunska u svom poslu. Srećan sam da smo postigli ono što nam je i bio zadatak, a to je da publika uživa u jednoj toploj i iskrenoj priči sa živopisnim likovima. Posle dužeg vremena predstavili smo jedno malo mesto u Srbiji koje krije razne tajne i u kome se smenjuju radost i tuga. Mnogi će se pronaći u našim likovima i preživljavati sve uspone i padove sa njima. Nela Mihailović je naša heroina, ona je srce i duša naše serije, a lik Mare igra fantastično. Kolika je samo milina glumiti sa njom! To je ta glumačka igra kada uživate u svom poslu i kada osetite svu lepotu glume i izmestite se u neko drugo vreme i prostor. Glumačka ekipa je savršena, svi likovi su „pogođeni“ i svako od nas daje sve od sebe i ispred i iza kamera. Ovo je tek početak i verujte mi, uživaćete u našoj seriji, baš kao što smo i mi snimajući je za vas – rekao je Pajić za 24sedam.

Zoran Pajić Antonio Ahel/ATAImages.

Pored Nele Mihailović i Zorana Pajića u seriji „Kolo sreće“ igraju i Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike