"Boldvin je igrao ruski rulet!" Advokati glumca traže da sud odbaci tužbu Mičelove

25.01.2022

21:22

0

Supervizor scenarija tvrdi da je Alek sam trebalo da proveri da li su u pištolju bili bojevi meci

"Boldvin je igrao ruski rulet!" Advokati glumca traže da sud odbaci tužbu Mičelove
Alek Boldvin Profimedia - Copyright Profimedia

Pravni zastupnici glumca Aleka Boldvina traže od suda da odbaci tužbu koju je podnela supervizor scenarija Mejmi Mičel, koja je bila na setu filma „Rust", kada je Boldvin ispalio metak koji je usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins.


U podnesku Višem sudu u Los Anđelesu u ponedeljak, advokati su istakli da bi trebalo odbaciti tužbu jer nema dokaza da su Boldvin ili bilo koji od producenata nameravali da nanesu štetu, prenosi Rojters.
24sedam/Profimedia
Alek Boldvin

- Uprkos pokušaju tužioca da tvrdnje deklariše kao namerne, ništa u vezi sa optužbama ne ukazuje na to da je bilo koji od optuženih namerno počinio štetno ponašanje - navodi se u podnesku advokata.

Podsetimo, Mejmi je u tužbi navela da je Boldvin trebalo sam da proveri da li je pištolj napunjen „ćorcima“ ili bojevom municijom, ne da se oslanja na pomoćnika režisera koji je tvrdio da je revolver „kolt 45“ bezbedan za upotrebu.

Profimedia
Alek Boldvin

- Umesto toga, po našem mišljenju, Boldvin je izabrao da igra ruski rulet kada je pucao iz pištolja bez provere oružja. Njegovo ponašanje i ponašanje producenata bilo je nepromišljeno - navodi se u tužbi protiv Aleka Boldvina i njegovih kolega. 

Osim njih u tužbi se spominju imena i oružarke Hane Gutijerez-Rid i pomoćnika direktora Dejva Holsa. 
Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike