Intervju koji je gledala čitava Amerika: Boldvin se gušio u suzama - "Ništa mi ne deluje stvarno"! (VIDEO)

03.12.2021

06:48

1

Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rđa" na ranču Bonanca krik u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio. Nakon najave emotivne ispovesti, sada je izašao prvi deo intervjua koji su mnogi pratili i izvan SAD

Intervju koji je gledala čitava Amerika: Boldvin se gušio u suzama - "Ništa mi ne deluje stvarno"! (VIDEO)
Alek Boldvin - Copyright Printscreen / Twitter

Alek Boldvin se i dalje nosi sa ogromnim pritiskom javnosti oko incidenta na snimanju filma "Rđa" kada je ubijena Halina Hačins, producentkinja na projektu i ranjen reditelj Džoel Souza.

Pištolj iz kog je pucao Boldvin usmrtio je nesreću Halinu, a mnogi predviđaju da će to biti kraj karijere za holivudsku zvezdu.

U emotivnoj ispovesti (prvi deo) koju je Alek dao povodom ovog slučaja,  istakao je da "nema ideju" kako se bojeva municija našla na setu kao i da on "nije povukao obarač".

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad! Ne znam ko je, ali je neko stavio pravi metak u pištolj. Metak nije trebalo da bude nigde u blizini čitavog seta. - rekao je Boldvin kroz suze Džordžu Stefanopulosu, čuvenom voditelju kanala ABC.

Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rđa" na ranču Bonanca krik u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio.

Boldvin koji je i producent filma, tvrdi da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

- Sećam se toga i pitam se šta sam mogao da uradim. Nju su voleli svi koji su radili s njom, i poštovali. I sad mi je teško da shvatim da je nema. Ne deluje mi stvarno - kazao je Alek.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike