Nakon razumevanja, otac Haline Hačins se okrenuo protiv Boldvina: Kako je moguće da ne preuzima odgovornost?!

20.12.2021

13:21

0

Autor: Marija Mitić

Anatolij Androsovič je spomenuo i svog devetogodišnjeg unuka, te rekao da ne zna kako će on uspeti da se izbori sa gubitkom majke

Nakon razumevanja, otac Haline Hačins se okrenuo protiv Boldvina: Kako je moguće da ne preuzima odgovornost?!
profimedia-0639525603 (1) - Copyright Profimedia

Iako u prvi mah roditelji nastradale Haline Hačins nisu osuđivali glumca Aleka Boldvina za ovaj incident, otac nastradale producentkinje promenio je mišljenje usled nekih njegovih postupaka. 

Naime, Anatolij Androsovič ne može da shvati da Alek Boldvin ne preuzima ni deo krivice i odgovornosti, kao ni njegov postupak brisanja tvitova koje je objavio po tragičnom događaju. Takođe, otac Haline Hačins ne shvata zašto glumac negira da je pritisnuo obarač kada je to bio jedini način da se pucanj i ubistvo dogode.

Profimedia
 

- Ne mogu da razumem Alekovo ponašanje. Zašto je počistio svoje tvitove kada je postalo jasno da je bilo snimanja na probi? A zašto je pucao na pripremama? Revolver je tip pištolja koji ne puca pre nego što se pritisne okidač i Alek je delimično kriv za izazivanje tog metka. Jasno mi je da je Boldvin ispalio hitac iz svoje ruke, tako da mi je teško da razumem kako on ne može da bude delimično odgovoran za smrt moje ćerke - kaže otac preminule direktorke fotografije.

Kako prenosi The Sun, Anatolij se takođe osvrnuo na svog unuka, Halininog sina Androsa, koji ima devet godina.

 - Andros se polako vraća u život, ali ovo je ogroman udarac za sve nas - ispričao je.

Profimedia
 

Podsetimo, u nedavnom intervjuu Boldvin je tvrdio da nije povukao okidač pištolja.

- Obarač nije povučen. Ja nisam povukao obarač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao oroz, nikad. Neko je stavio pravi metak, a metka uopšte nije trebalo da bude na tom imanju - rekao je Boldvin.

Slučaj je još uvek otvoren, a sud je nedavno izadao nalog za pretres telefona i ostalih sredstava komunikacije, kao i slike, poruke i video zapise, pa čak i one koje su obrisane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike