„Razgovori sa Putinom“ od danas na MojOFF platformi: Oliver Stoun predstavlja nesvakidašnji portret ruskog predsednika (FOTO/VIDEO)

23.12.2021

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Dobivši pristup kako Kremlju, tako i Putinovoj ličnoj kapeli, kao i ledenoj dvorani u kojoj predsednik igra hokej, čuveni reditelj je prikazao nesvakidašnji portret velikog državnika

„Razgovori sa Putinom“ od danas na MojOFF platformi: Oliver Stoun predstavlja nesvakidašnji portret ruskog predsednika (FOTO/VIDEO)
putin 2 - Copyright Dokumentarni film "Razgovori sa Putinom" Promo/MCF

Od danas će se na MojOFF platformi naći prva epizoda dokumentarne mini-serije „Razgovori sa Putinom“, Oskarom nagrađenog reditelja i novinara Olivera Stouna, dok će tokom naredna tri dana biti dostupne i preostale tri epizode.

Tokom četiri epizode snimljene između jula 2015. i februara 2017. godine, Oliver Stoun sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovara pre svega o ključnim i kontroverznim pitanjima u odnosu Rusije i SAD, kao i predsedničkim izborima u Americi.

Dokumentarni film "Razgovori sa Putinom" Promo/MCF
 

Međutim, Stoun uspeva da razgovor skrene i na ličnije teme kao što je Putinova ljubav prema džudou i hokeju.

Gledaoci će videti i diskusiju o Kjubrikovom „Doktoru Strejndžlavu“, filmu koji predsednik Rusije po prvi put gleda upravo sa Stounom.

Dobivši pristup kako Kremlju, tako i Putinovoj ličnoj kapeli, kao i ledenoj dvorani u kojoj predsednik igra hokej, Oliver Stoun snimio je nesvakidašnji portret ovog ruskog državnika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike