Snima se muzički dokumentarac povodom 60 godina od prvog filma o Džejmsu Bondu

21.12.2021

12:05

0

Što se tiče budućnosti glavnog lika producentkinja Barbara Brokoli rekla je da bi Bond u budućnosti mogao da bude nebinaran

Snima se muzički dokumentarac povodom 60 godina od prvog filma o Džejmsu Bondu
Copyright Profimedia

Novi dokumentarni film istražuje kultnu muziku franšize o Džejmsu Bondu povodom 60 godina filmova o agentu 007, jubileja koji će se obeležiti 2022. godine. Film će realizovati ista ekipa koja je ove godine snimila dokumentarni film "James Bond: The Daniel Craig Story".

Deadline izveštava da će novi dokumentarac producirati MGM i Eon Productions i da će se emitovati u oktobru 2022, mesecu u kojem se obeležava 60 godina od objavljivanja prvog filma o Džejmsu Bondu u kojem glumi Šon Koneri, "Dr. No". Novi dokumentarac trebalo bi da režira Met Vajtkros, a producira Džon Batsek.

Profimedia
 

Što se tiče budućnosti samog glavnog lika, odnosno Džejmsa Bonda, producentkinja Barbara Brokoli rekla je da bi Bond u budućnosti mogao da bude nebinaran.

Dok traju nagađanja ko će zameniti Danijela Krejga u ulozi agenta 007 posle filma "No Time To Die" Brokoli je u jednom intervjuu izjavila da će Bond sigurno ostati muškarac iako ostavlja sve mogućnosti otvorene, i naglasila da je najvažnije da pronađu pravog glumca za tu ulogu.

Promo / Cineplexx
 

Međutim i sama priča o muzici iz filmova o Džejmsu Bondu izaziva interesovanje, kao uostalom i svaka naslovna pesma koja je pratila agneta 007 proteklih 60 godina, a čiji su autori mahom bili najveće muzičke zvezde kao što su Bili Ajliš, Adel, Sem Smit, Duran Duran, Garbage, Pol Makartni, Karli Simon, Kris Kornel, Tina Tarner, Madona i mnogi drugi, dok je samu temu filmova o Džejmsu Bondu komponovao Monti Norman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike