Duhovita drama metar od zemlje: Prve fotografije sa snimanja serije „Šetnja sa lavom“ (FOTO)

05.12.2021

13:16

0

Autor: Dejan Ćirić

Duhovita i vedra sa jedne, a potresna i otrežnjujuća sa druge strane, serija je savremena priča koja oslikava naše društvo, kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi

Duhovita drama metar od zemlje: Prve fotografije sa snimanja serije „Šetnja sa lavom“ (FOTO)
FLJ_2624 - Copyright Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević

Prošle nedelje počelo je snimanje nove TV serije „Šetnja sa lavom“ koja će doneti veliko osveženje na naše TV ekrane.

Ono što će prvi zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija izdvojiti jeste činjenica da će publici biti dočarana jedna intenzivna porodična priča koja prati ozbiljnu životnu temu.

Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević
 

Duhovita i vedra sa jedne, a potresna i otrežnjujuća sa druge strane, „Šetnja sa lavom“ je savremena priča koja oslikava naše društvo, kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi. Ovaj originalni tekst sa izraženim dramskim elementima izdvojiće se i svojom vizuelnom prepoznatljivošću, sa estetikom koja je pomerena i drugačija.

- Veoma sam srećan što zaista veliki broj mojih dragih kolega igra u ovom projektu. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji kad sam pročitao, nisam imao potrebu nista da menjam. Iskreno, ovo je snimanje gde mi nijedan snimajući dan nije težak - izjavio je glavni glumac Andrija Kuzmanović koji tumači lik Bate.

Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević
 

Poznati glumac Andrej Šepetkovski stoji iza ovog veoma slojevitog i duhovitog teksta, koji je inpirisan istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od deset godina izvodili glumci profesionalnog pozorišta u Lazarevcu.

- Moja Una je oličenje današnjice. Ona radi kao TV voditelj, a meni je privlačno to što je ovo jedna pametna i urbana komedija, ali posvećena i detaljno napisana. Drago mi je da pomeramo lestvicu serijskih formata, a to je svakako zbog toga što je tekst pisao glumac, naš kolega Andrej Šepetkovski, i što je pisao nešto što njega zanima - izjavila je Anđelka Prpić, koja tumači lik Une.

Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević
 

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića glavne uloge, pored Kuzmanovića i Prpićeve, igraju u Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Snimanje serije će trajati 50 dana, emitovanje se očekuje na proleće na Superstar TV.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike