Andrija Kuzmanović za 24sedam o seriji "Šetnja sa lavom": Una i Bata su sudar dve galaksije

03.12.2021

19:35

0

O svojoj partnerki Anđelki Prpić, glumac ima samo reči hvale i kaže da je jako lako raditi sa njom i da su odmah uspeli da nađu zajedničku konekciju

Andrija Kuzmanović za 24sedam o seriji "Šetnja sa lavom": Una i Bata su sudar dve galaksije
serija šetnja sa lavom 24sedam goran sivački (19) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Andrija Kuzmanović, kao neostvareni reditelj Bata i Anđelka Prpić,  TV zvezda, Una igraju u seriji "Šetnja sa lavom" koja je danas predstavljena novinarima, a čije prikazivanje se očekuje na proleće.

24sedam/Goran Sivački
 

- Una i Bata su sudar dve galaksije, oni nemaju ništa zajedničko. Una je stereotip današnjih selebritija kojima nije bitna suština već samo forma. Bata je nešto potpuno suprotno od nje, skroman, intelektualac koji uvek brine o višem cilju  - otkriva za 24sedam Andrija Kuzmanović i dodaje da je u početku njihov odnos veoma intenzivan, ali ipak nije želeo da otkriva kako se on razvija do kraja serije.

Zaplet počinje kada Bata, reditelj, sa samo jednim snimljenim filmom dolazi kao gost u emisiju "Šetnja sa lavom", koju vodi velika zvezda Una, koju igra Anđelka Prpić.  

O svojoj partnerki Anđelki, Andrija ima samo reči hvale i kaže da je jako lako raditi sa njom i da su odmah uspeli da nađu zajedničku konekciju.

24sedam/Goran Sivački
 

Prema njegovim rečima na snimanju među glumcima vlada vedra atmosfera puna smeha. 

Andrija Kuzmanović je jedan od najtraženijih glumaca, ali je danas priznao novinarima da bi, da nije toliko anagažovan, najverovatnije doživeo sudbinu svog lika reditelja Bate, "lava koji nije uspeo da se snađe u današnjem svetu". 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike