Bogat decembarski program u Zvezdara teatru: Nova premijera, hit predstave i pet izvođenja Nenada Jezdića

24.11.2021

07:45

0

Premijera novog komada Ðorđa Milosavljevića „Sportsko srce“ zakazana je za 4. decembar

Bogat decembarski program u Zvezdara teatru: Nova premijera, hit predstave i pet izvođenja Nenada Jezdića
Nenad Jezdić foto Jakov Simović Zvezdara teatar - Copyright Promo / Zvezdara teatar / Jakov Simović

Premijera predstave “Sportsko srce”, koncert Vlade i Bajke „Hodač po žici“ i tradicionalno “Veče sa Matijom Bećkovićem” biće održani tokom decembra u pozorištu Zvezdara teatar.

Premijera komada Ðorđa Milosavljevića „Sportsko srce“ zakazana je za 4. decembar u 19:30. Predstavu je režirao Milan Karadžić, a glavne uloge igraju Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Ðurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović. Reprize su 7, 22. i 24. decembra.

Nela Mihailović Promo/Aleksandar Krstović
 

Publika već sada može nabaviti ulaznice za decembarski repertoar, na kome se igraju redovne hit predstave “Osama-Kasaba u Njujorku”, “Hipnoza jedne ljubavi”, “Klaustrofobična komedija”, “Berači snova”, “Pasivno pušenje”, “Tre sorele”, “Voz”, “Bajka o pozorištu” i “Ljubav u Savamali”.

Promo/Jakov Simović/Zvezdara teatar
 

Malo muzike za kraj godine 21. decembra donose Vlada i Bajka koncertom „Hodač po žici“, kojim će promovisati svoj novi studijski album.

Nakon te muzičke večeri, na redu je tradicionalno poetsko „Veče sa Matijom Bećkovićem“ 30. decembra, kada će publika čuti objavljene ali i neke nove stihove uvaženog akademika i pesnika.

Miroslav Milic/ATAImages
 

Prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga, Bećković ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

U decembru će se igrati i najnovija monodrama „Knjiga o Milutinu - deo prvi“ prema romanu Danka Popovića, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi, koja je premijerno izvedena 11. novembra na sceni „Danilo Bata Stojković“.

Promo / Zvezdara teatar / Nikola Vukelić
 

Glumac će Milutinovu ispovest u decembru scenski ispričati pet puta - 5, 9, 12, 14. i 28. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike