Natali Dizdar nakon dve godine ponovo pred beogradskom publikom: Veče za pamćenje uz nove hitove

07.11.2021

11:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Kantautorka je pripremila poseban repertoar koji garantuje fantastičnu atmosferu i odličan provod

Natali Dizdar nakon dve godine ponovo pred beogradskom publikom: Veče za pamćenje uz nove hitove
Natali Dizdar 3 - Copyright Natali Dizdar/Promo

Natali Dizdar je publiku osvojila svojim prvim singlom koji će uskoro proslaviti dvadesetu godišnjicu, a izuzetnim glasom i posebnom harizmom tokom svoje bogate karijere osvojila je i ceo region i sada sa radošću najavljuje još jedan dolazak u Beograd, 26. novembra u Bitef Art Cafeu.

Natali Dizdar/Promo
 

Biće ovo prvi dolazak Natali i njenog benda u Srbiju nakon 2019. godine, pa se posebno raduje nastupu pred beogradskom publikom za koju je pripremila poseban repertoar koji garantuje fantastičnu atmosferu i odličan provod.

Natali Dizdar/Promo
 

Natali i njen bend izvešće njene hitove “Stranac”, "Zamijenit ću te gorim", "Grijeh", "Mjesto za jedno", "Nećeš me, zar ne", a koncert u Bitef Art Caffeu biće prilika da prisutnima izvede i svoj novi singl "Kad mislim na to" i ostale pesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI.

- Izuzetno se radujem dolasku u Beograd i sretna sam da ću konačno uživo videti fanove sa kojima sam u poslednje dve godine mogla komunicirati isključivo virtuelno. Bitef je jedno od meni omiljenih mesta i nadam se da ćemo uz pomoć mog benda i beogradske publike imati veče za pamćenje - rekla je Natali.

Natali Dizdar/Promo
 

Zadarska diva je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa tokom lokadauna i vredno je radila na novim pesmama. Objavila je singl “Kad mislim na to”, a u završnoj pripremi je i nekoliko novih singlova koje namerava da objavi u obliku EP-a. Takođe, oprobala se i u projektu BETI - gde je sa muzičarima iz grupe Mayales objavila pesme “Slobodna” i “Vili”.

Natali Dizdar/Promo
 

Nakon brojnih letnjih i jesenjih nastupa, Natali kreće na regionalnu turneju koju započinje u Beogradu, 26. novembra u Bitef Art Cafeu. Koncert, prvobitno zakazan za četvrtak 18.novembar pomeren je za kasniji termin zbog povrede člana benda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike