Sergej Ćetković uoči koncerta u Beogradu: Nećemo moći da se zagrlimo, ali obećavam nezaboravan provod

03.11.2021

13:24

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni pevač će se u intimnoj koncertnoj atmosferi sa publikom susresti 18. novembra, u 20 časova, u Kombank dvorani

Sergej Ćetković uoči koncerta u Beogradu: Nećemo moći da se zagrlimo, ali obećavam nezaboravan provod
Sergej Ćetković - Copyright Sergej Ćetković Promo/Kombank dvorana

Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković družio se danas sa novinarima u Jazz klubu Kombank dvorane, najavivši beogradski koncert posle tri godine pauze.

Naime, Ćetković će se u intimnoj koncertnoj atmosferi  sa publikom susresti 18. novembra, u 20 časova, u Kombank dvorani.

Sergej Ćetković Promo/Kombank dvorana
 

Obraćajući se novinarima on je poručio da se raduje susretu s publikom više nego ikad:

- U ovom trenutku, kada su koncerti toliko retki, čini mi se da se više nego ikada ranije radujem svakom susretu sa publikom, jer to jesu trenuci kada svi zaboravimo na realnost koja nas okružuje i osećamo se kao u vremenu pre pandemije. Drago mi je što imam tu privilegiju i ono što mogu da obećam jeste sjajan koncert, prepun emocija, dobre energije, sjajne muzike, dragih pesama i onoga što najviše volim, a to je povezanost sa publikom u svakom trenutku, što svaki koncert čini posebnim i jedinstvenim. Nažalost, nećemo moći da se zagrlimo, ali ću se potruditi da svi koji te večeri budu u Kombank dvorani iz nje izađu nasmejani, srećni i puni pozitivne energije. Jedva čekam susret sa publikom i mislim da je pred nama jedna nezaboravna noć prepuna sjajnog raspoloženja - rekao je vidno raspoložen Ćetković.

Sergej Ćetković Promo/Kombank dvorana
 

Podsetimo, u okviru obeležavanja velikog jubileja - 20 godina uspešne karijere Sergej priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije, tokom prethodnog perioda. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom „Kofer“ koji će objaviti do kraja godine.

Promo
 

Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog:

Dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana,

Negativan PCR test ne stariji od 72 sata,

Negativan antigenski test ne stariji od 48 sati,

Dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom,

Pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji. 

Promo/Nemanja Novaković
 

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) možete imati na telefonu ili odštampan na papiru i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike