„Družimo se čak tri dana, veliko radovanje“: Kraljica sevdaha Amira Medunjanin se vraća u Beograd

06.10.2021

12:02

0

Autor: Dejan Ćirić

Priznata interpretatorka sevdalinki i tradicionala svetskog glasa će ponovo priuštiti prestoničkoj publici trostruki doživljaj koji je priredila u oktobru prošle godine

„Družimo se čak tri dana, veliko radovanje“: Kraljica sevdaha Amira Medunjanin se vraća u Beograd
Amira Medunjanin u Kombank dvorani - Copyright Amira Medunjanin Promo/Long play

Čuvena umetnica Amira Medunjanin održaće tri koncerta 12, 13. i 15. novembra sa početkom u 20.30, u Kombank dvorani u Beogradu, uz ograničen broj posetilaca i neophodno nošenje maski.

Priznata interpretatorka sevdalinki i tradicionala svetskog glasa će, na taj način, ponovo priuštiti prestoničkoj publici trostruki doživljaj koji je priredila na istom mestu, takođe u pandemijskim uslovima, u oktobru prošle godine, kada su svi koncerti bili rasprodati.

Promo/Neja Markičević
 

Amira radosno najavljuje:

 - Tradicionalno druženje u Beogradu se bliži. I ovaj put dolazim sa malo drugačijom postavkom - Antonio Vrbički (harmonika), Atilla Aksoj (gitara i saz), Zoran Majstorović (gitara i oud) i Riad Guzin (bas gitara). Mesto susreta, Kombank dvorana. Družimo se čak tri dana, veliko radovanje! Vidimo se!”.

ATA images/Z. Milutinović
 

Medunjaninova ovim nastupima nastavlja promociju aktuelnog, prošlogodišnjeg albuma „For Him And Her“, sa 12 obrada klasika Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić. Priznata umetnica je letnji period, ispunjen festivalima, iskoristila da predstavi ovo izdanje koncertima za pamćenje na novosadskom Egzitu, u Banjaluci, Travniku, Jajcu, Nikšiću, Tivtu, Solinu, Umagu, Zadru, Zenici, Subotici, Tuzli, Žepču, Tešnju, Vrsaru, Podgorici, na Krku… Pre Beograda, sledi joj holandska turneja, od 24. oktobra do 6. novembra.

Amira Medunjanin Promo/Almir Abaz
 

Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin u Kombank dvorani koštaju 1.800,  2.200 i 2.600 dinara. U prodaji su od četvrtka, 7. oktobra, putem mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike