Bend E-play sa prijateljima nastupa u Domu omladine: Koncert drugačiji od svih dosadašnjih

29.10.2021

09:09

0

Autor: Dejan Ćirić

„Uskoro ćemo objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje“, izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković

Bend E-play sa prijateljima nastupa u Domu omladine: Koncert drugačiji od svih dosadašnjih
E-play (foto D.Mataruga) - Copyright E-play Promo/D.Mataruga

Dom omladine Beograda predstavlja koncert grupe E-play sa gostima.

Bend prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu beogradskog Doma omladine 27. novembra sa svojim dragim prijateljima i muzičarima.

- Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasviramo zajedno sa našim prijateljima koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu ne tako malu karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje - izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

E-play Promo
 

Alternativni bend E-Play ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri - album „Sloboda“. 

Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je onlajn na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine “Sloboda” od RTS-ove emisije Bunt, objavio “Srešćemo se neki drugi put“ live verziju. 

Svirali su na čak dva filmska festivala tokom letnje sezone 2021. godine i na bezbroj muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer festa, EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike