24sedam na premijeri „Južnog vetra 2“: Ubrzanje na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)

02.11.2021

19:09

0

Autor: Dejan Ćirić

Posle više od tri godine iščekivanja, Maraš, Baća, Sofija i Luka se vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi

24sedam na premijeri „Južnog vetra 2“: Ubrzanje na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)
Južni vetar 2 (31) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Beogradska premijera filma „Južni vetar 2“ večeras se održava u Kombank dvorani, a od 4. novembra film ulazi u bioskope širom regiona.

Posle više od tri godine iščekivanja, Maraš, Baća, Sofija i Luka se vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

24sedam/Goran Sivački
 

„Ubrzanje“ je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak „Južnog vetra“ predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu.

24sedam/Goran Sivački
 

Organizatori su se potrudili da večeras sve zaista izgleda holivudski, pa su pored crvenog tepiha na ulazu u Kombank dvoranu postavljeni led ekrani na kojima se prikazuju kadrovi iz "Ubrzanja", kao i motori koje Miloš Biković vozi u filmu. 

Na crvenom tepihu pred brojnim gostima, među kojima su glumci Raša Bukvić, Radovan Vujović, Anđelka Prpić, Nada Macanković, kao i predstavnicima medija pojavili su se protagonisti filma, kao i autorska ekipa - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Luka Grbić, Jovana Stojiljković, Coby, koji je radio muziku za film, reditelj Miloš Avramović i mnogi drugi.

24sedam/Goran Sivački
 

Premijeri prisustvuju i Ivica Dačić i Maja Gojković, a voditelj programa, Ognjen Amidžić, rekao je da su karte za projekciju prodate u roku od samo nekoliko sati, a glumica Katarina Šestić je izjavila da će Baćinu plavu kosu od večeras da nosi pola Srbije.

24sedam/Goran Sivački
 

Popularni mladi glumac Luka Grbić, koji igra Maraševog brata, rekao je da ima velika očekivanja, ali i veliku tremu, dok je bard jugoslovenskog glumišta Miki Manojlović izjavio da će "Ubrzanje" otići korak dalje i da će biti bolji od prvog filma. 

24sedam/Goran Sivački
 

Miodrag Radonjić je u šali prokomentarisao da je vratio prirodnu boju kose kada je video da se Ognjen Amidžić ofarbao u plavo i dodao da nema tremu, ali da oseća veliko uzbuđenje i da je siguran da će se drugi deo filma svima dopasti. 

24sedam/Goran Sivački
 

Reditelj Miloš Avramović je izjavio prisutnim novinarima da jedva čeka da se film posle dve godine rada susretne sa publikom u bioskopu i da veruje da će svi uživati u ovom ostvarenju. 

Glumica Jovana Stojiljković ističe da jedva čeka da čuje utiske o filmu i očekuje da se uz "Južni vetar 2" ljudi dobro zabave. 

Miloš Biković je rekao da je produkciono i scenaristički ovaj film za korak ispred prethodnog i najavio treći deo ovog, sada već kultnog ostvarenja. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike