Objavljen trejler za novi film Mela Gibsona: Reakcije podeljene (FOTO/VIDEO)

30.06.2024

08:00

0

Neki fanovi su ubeđeni da holivudski glumac ne može da režira loše

Objavljen trejler za novi film Mela Gibsona: Reakcije podeljene (FOTO/VIDEO)
Mel Gibson - Copyright Profimedia

Trejler za film "Rizičan let" koji je režirao Mel Gibson je zvanično objavljen. U filmu igraju Tofer Grejs, zvezda serije "Vesele sedamdesete", i Mišel Dokeri, koja je najpoznatija po seriji "Dauntonska opatija",  kao i Mark Volberg.

Profimedia
 

"Rizičan let" je prvi projekt zbog kojeg se Mel Gibson vratio u rediteljsku stolicu nakon uspeha ratne drame "Greben spasa“ iz 2016. godine, koja je osvojila dva Oskara.

Gibson nikada nije režirao loš film

U svojoj dugoj karijeri Mel Gibson režirao je samo pet filmova. Debitovao je sa ostvarenjem „Čovek bez lica“ 1993., a onda je osvojio Oskara za režiju čuvenog filma „Hrabro srce“ dve godine kasnije.

"Ovo izgleda dobro, ali zašto današnji filmovi otkrivaju gotovo celu radnju u trejleru?" napisao je jedan korisnik YouTubea.

Profimedia
 

"Mel nikada nije režirao loš film. Ovo izgleda jako zabavno. Osim toga, ćelavi Mark je definitivno zanimljiv zločinac", dodao je treći.

"Film izgleda kičasto. Ali, režirao ga je Gibson, tako da ću mu dati šansu. Nisam njegov fan Volberg  mi je prosečan glumac, ali možda je reditelj uspeo izvući nešto iz njega", jedan je od negativnijih komentara.

Profimedia
 

"Filmovi u kojima su likovi zapeli na jednoj lokaciji mogu biti dobri, ali da bi bili uspešni, potreban im je dobar glumac. Ovo nije jedan od dobrih filmova tog tipa", dodao je drugi razočarani fan, prenosi Index.hr.

Film stiže u bioskope 18. oktobra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike