Fanovi željno iščekuju nastavak kultnog filma "Gladijator": Ovo su novi detalji

28.06.2024

13:30

0

U snimanje uloženo impresivnih 300 miliona dolara

Fanovi željno iščekuju nastavak kultnog filma "Gladijator": Ovo su novi detalji
Scena iz filma "Gladijator" - Copyright Profimedia

Vest o snimanju nastavka kultnog filma "Gladijator" je obradovala fanove širom sveta. Snimanje je završeno, a sada svi željno iščekuju premijeru koja je planirana 17. novembra.

Profimedia
 

Sa impresivnim budžetom od 300 miliona dolara, produkcija ne prepušta ništa slučaju pa tako najava da će zvaničan trejler biti prikazan sredinom jula, uz film "Deadpool & Wolverine", predstavlja odličan marketinški potez.

Mark Vin, predsednik Paramounta zadužen međunarodnu bioskopsku distribuciju, izjavio je da je oduševljen ranim snimcima filma, ističući da su on i njegovi saradnici fascinirani viđenim materijalom, prenose svetski mediji.

Profimedia
 

On je dodao da je novi nastavak "vredan čekanja" i da "Gladijator 2" sadrži neke od "najvećih akcionih sekvenci ikada snimljenih na filmu".

Uzbudljiviji od originala

Izvori koji su prisustvovali probnoj projekciji u aprilu navode da su akcione scene u "Gladijatoru 2" izuzetno krvave i deluju uzbudljivije, od originala.

Profimedia
 

Pa tako fanovi mogu očekivati neverovatne scene sa morskim psima, majmunima ubicama, nosorogom. Sve ovo upućuje na to da je nezaboravno filmsko iskustvo zagarantovano.

Podsetimo umesto Rasela Kroua, pojaviće se glumac Pol Meskal a uz njega i zvezde kao što su Denzel Vošington i Pedro Paskal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike