Džeremi Rejner se još nije oporavio od nesreće: "Nemam dovoljno snage ni goriva"

25.06.2024

13:40

0

Moraju da me tretiraju kao dete

Džeremi Rejner se još nije oporavio od nesreće: "Nemam dovoljno snage ni goriva"
Džeremi Rejner - Copyright Profimedia

Nakon godinu i po dana od nesreće koja je mogla da se završi fatalno, glumac Marvelovog univerzuma Džeremi Rejner je priznao da se još uvek nije u potpunosti oporavio.

Profimedia
 

Tokom gostovanja u jednom podkastu on je naveo da mu nedostaje snage za zahtevnije uloge i da je još uvek fokusiran na oporavak.

Polomio 38 kostiju

- Jednostavno nemam energije i dovoljno goriva. Imam toliko da uložim u ovo trenutno stanje,  i trenutno ne mogu da se bavim glumom. Potrebno je mnogo vremena da bih ponovo rastao i napredovao - rekao je Rejner.

Profimedia
 

U nesreći koja je zamalo bila fatalna Rejner je polomio 38 kostiju, i zadobio ozbiljne povrede grudnog koša. On je naveo kako mu je nesreća pomogla da shvati značaj sadašnjeg trenutka i da prihvati "božansku intervenciju".

Zahtevne uloge ozbiljna prepreka

- Kako da radim j**nu fikciju kada još uvek pokušavam da prihvatim realnost - naveo je Rejner.

On je istakao da mu nije bio problem da ponovo glumi u trećoj sezoni serije „Gradonačelnik Kingstauna“, s obzirom da je veoma dobro uigran u lik u ovoj seriji ali da mu zahtevnije uloge za sada još uvek predstavljaju ozbiljnu prepreku.

Profimedia
 

- Ono što sam spreman je da uradim sve, ali ono što sam sposoban da uradim je druga stvar. Moraju da me tretiraju kao da sam dete glumac. Gradonačelnik Kingstauna je sada kao četrnaestogodišnjak - zaključio je Rajner.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike