Džud Lou nije mogao dovoljno da se ugoji za ulogu Henrija VIII: Jedino rešenje za gole scene bio je dubler za zadnjicu (FOTO/VIDEO)

23.06.2024

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je u ovom ostvarenju gotovo neprepoznatljiv

Džud Lou nije mogao dovoljno da se ugoji za ulogu Henrija VIII: Jedino rešenje za gole scene bio je dubler za zadnjicu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimeidia

Istorijska drama "Firebrand", koja govori o poslednjim godinama života čuvenog engleskog kralja Henrija VIII, bazirana je na romanu "Queen's Gambit" Elizabet Fremantl, a glavne uloge tumače Džud Lou kao Henri VIII i Alisija Vikander koja igra njegovu poslednju suprugu Ketrin Par.

Profimedia
 

Radnja filma prati poslednje četiri godine kraljevog života i kraljičin pokušaj da preživi na dvoru, znajući da tu sreću nisu imale sve prethodne Henrijeve supruge, njih čak pet. 

Ono što je posebno zaintrigiralo gledaoce, ali i kritičare jeste neverovatna fizička transformacija popularnog glumca koji je u ovoj ulozi zaista neprepoznatljiv. U filmu postoje i scene u kojima je Lou nag, a kritičari su primetili da je njegova zadnjica neobično velika.

Profimedia
 

Problematična kilaža

- Snimak Henrijeve ogromne zadnjice sugeriše da je Lou učestvovao u nekom alarmantno štetnom dobijanju na težini ili je u pitanju odlična video-montaža - primetio je jedan kritičar. Ipak, istina je da je glumac imao dublera za zadnjicu koji je prilično krupan čovek. 

Profimedia
 

Govoreći na WTF podcastu sa Markom Maronom, Lou je otkrio da se u filmu ne pokazuje njegova zadnjica jer nije mogao da se ugoji koliko je potrebno za lik Henrija VIII, pa su pribegli traženju dublera, posebno za gole scene. Za one koje nisu zahtevale nago telo oslanjali su se na kostimske trikove, kao na primer više slojeva odeće ili tegovi ispod kostima, kako bi glumac izgledao deblje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike