Džeremi Rejner u invalidskim kolicima: Neizvesno da li će ikada stati na noge (FOTO)

10.02.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je u nesreći izgubio veliku količinu krvi i slomio 30 kostiju

Džeremi Rejner u invalidskim kolicima: Neizvesno da li će ikada stati na noge (FOTO)
Džeremi Rejner - Copyright Profimedia

Poznati holivudski glumac i Marvelova zvezda Džeremi Rejner zadobio je tešku povredu dok je čistio sneg, prvog dana 2023. godine. Odmah nakon stravične nesreće prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju.

Nesreća se dogodila kada je vozilo za čišćenje snega prešlo preko njegove noge u blizini njegovog ranča u Nevadi. Glumac je tada izgubio veliku količinu krvi i slomio 30 kostiju.

Profimedia
 

Imao je dve zahtevne operacije i pušten je na kućno lečenje, međutim, za sada bez invalidskih kolica ne može da se kreće.

Napravljen od nečeg neverovatnog

Kako su preneli svetski mediji, prema izjavama lekara, postoji realna sumnja da on više neće moći da hoda, a najgori scenario predviđa amputaciju noge.

Međutim, njegova prijateljica i koleginica koja je objavila da je glumac u invalidskim kolicima ističe da se on i te kako dobro i brzo oporavlja, što daje nadu da će sasvim ozdraviti i vratiti se svom poslu.

Profimedia
 

Ona je istakla da je bio neverovatno hrabar i jak, uprkos teškoj situaciji u kojoj se našao.

- Okretao se unaokolo i smejao sa svojim prijateljima. To je pravo čudo. On je zaista napravljen od nečeg neverovatnog i veoma sam zahvalna što se brzo oporavlja.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike