Džeremi Rejner objavio snimak na kome radi nešto što je donedavno bilo nezamislivo: Plakao sam od sreće (VIDEO)

19.11.2023

07:12

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je prvi pokušaj bilo kakve aktivnosti nakon mnogo meseci

Džeremi Rejner objavio snimak na kome radi nešto što je donedavno bilo nezamislivo: Plakao sam od sreće (VIDEO)
Džeremi Rejner - Copyright Profimedia

Prošlo je više od deset meseci otkako je poznati glumac Džeremi Rejner doživeo stravičnu nesreću, kada ga je pregazila mašina za čišćenje snega. U prvim danima bilo je neizvesno da li će glumac, usled teških povreda, uopšte preživeti, ali srećom, uspeo je da istraje na putu oporavka i sada je objavio video u kome prvi put nakon nesreće trči.  

Profimedia
 

Na Instagramu je napisao kako je to „prvi pokušaj bilo kakve aktivnosti“. 

„Danas obeležavam 10 meseci oporavka. Prvi pokušaj bilo kakve aktivnosti (naročito uzbrdo). Plakao sam od sreće, nade i zahvalnosti zbog vaše podrške kao i podrške porodice i prijatelja. Nastavljam dalje iz puno razloga, ali vi ste moje gorivo, naveo je glumac u objavi.

 

 

Misli i volja za oporavkom najvažnija terapija

Ranije ovog meseca Rejner je otkrio kako je tokom oporavka isprobao svaku moguću terapiju uključujući sate i sate fizikalne terapije, injekcije peptida, matične ćelije, infracrvene terapije, bazene sa ledenom vodom...

Profimedia
 

- Moja najvažnija terapija su moje misli i volja za oporavkom kako bih bio što bolje. Biti poseban, to je moja dužnost. Ne da protraćim svoj život jer sam pošteđen, već da uzvratim svojoj porodici, prijateljima i svima vama koji ste mi dali snagu da izdržim. Svima zahvaljujem.

Profimedia
 

Glumac je često u mesecima nakon nesreće na društvenim mrežama obaveštavao obožavaoce o procesu oporavka i opsežnoj fizikalnoj terapiji. Objavio je snimke na kojima vežba i osnažuje nogu. U aprilu je na svetsku premijeru serije „Rennervations”, u kojoj igra, na crveni tepih došao uz pomoć štapa.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike