Ben Aflek otkrio zbog kog filma je počeo mnogo da pije i želeo da napusti Holivud: Znojav, iscrpljen i jadan (FOTO/VIDEO)

22.06.2024

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

"Srce mi je bilo slomljeno", rekao je glumac

Ben Aflek otkrio zbog kog filma je počeo mnogo da pije i želeo da napusti Holivud: Znojav, iscrpljen i jadan (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Iako je u poslednje vreme u centru pažnje svetskih medija zbog navodnog razloga od Dženifer Lopez, Ben Aflek je nesumnjivo jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, scenarista i reditelja. U svojoj karijeri je snimio veliki broj kvalitetnih osvarenja, ali kao i svi, imao je i ona manje uspešna, koja su negativno uticala i na njega samog.

Profimedia
 

Glumac je davno rekao da je njegov rediteljski debi, kratki satirični film iz 1993. godine pod nazivom "I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney", najgore ostvarenje koje je uradio, a sada je otkrio da je zbog jednog mnogo poznatijeg filma počeo mnogo da pije i da je to jedno od najlošijih iskustava u njegovoj karijeri, zbog kog je umalo napustio Holivud.

Profimedia
 

Najgore iskustvo u karijeri

Radi se o filmu "Liga pravde" iz 2017. godine koji je trebalo da režira Zek Snajder, ali je morao da odustane nakon porodične tragedije. Zamenio ga je Džoš Vedon, koji je režirao prva dva Marvelova filma „Osvetnici“, ali rezultat je u konačnici bio loš.

Aflek je rekao da uopšte nije bio zadovoljan ulogom Betmena u tom filmu, podsećajući kako je većinu snimanja bio znojav i iscrpljen. Nakon loše reakcije publike i kritike, 2021. godine prikazana je trosatna verzija filma koju je preuredio Snajder.

Profimedia
 

- Pomislio sam. "Ovo nije život koji želim. Moji klinci nisu sa mnom. Jadan sam" - rekao je slavni glumac objašnjavajući da je snimanje filma ostavilo grozan utisak na njega i da ne želi da mu se tako nešto ikada ponovi. Zbog toga je odlučio da nikada neće režirati film o Betmenu.

- To je bilo najgore iskustvo koje mi se ikada dogodilo u ovom poslu, u kojem ima puno sranja. Srce mi je bilo slomljeno - zaključio je Aflek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike