Šokantna promena u svetu omiljenih superheroja! Zvezde "Lige pravde" više neće igrati svoje uloge: Samo jedna ima šansu (FOTO)

16.10.2023

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi DC šefovi pripremaju nešto sasvim drugačije

Šokantna promena u svetu omiljenih superheroja! Zvezde "Lige pravde" više neće igrati svoje uloge: Samo jedna ima šansu (FOTO)
Copyright Profimedia

Čuvena šestorka koja je trebalo da konkuriše Marvelovim "Osvetnicima", čini se, više se neće pojaviti u istom sastavu na velikim ekranima.

Džejms Gan i Piter Safran, novi DC šefovi, spremni su za novi početak filmskog sveta ovih superheroja i njihovih zlikovaca. Najprepoznatljiviji likovi, članovi Lige pravde, imaće potpuno nove glumce prilikom budućih ekranizacija, navodi Varajeti.

Profimedia
 

Već je poznato kako je Henri Kavil otpao. Njega će u novom Supermenu, koji izlazi 2025. godine, zameniti Dejvid Korensvet. Poslednju ulogu Betmena, Ben Aflek imao je u ovogodišnjem filmu "The Flash". Obožavaoci su se nadali da će za njega biti mesta u Ganovom novom filmskom svetu, ali to se izgleda neće desiti. 

Momoa jedini možda ima šansu

Ostala četvorka bila je pod znakom pitanja, ali je sada stigla nezvanična potvrda da likovi Reja Fišera, Gal Gadot, Ezre Milera i Džejsona Momoe neće biti deo budućeg filmskog univerzuma, zvanog DCU. Iako se Gadot borila za ostanak "Čudesne žene", to na kraju neće biti ostvareno.

Profimedia
 

Momoa će jedini možda ostati u DC-ju, ali ne kao Akvamen već će igrati Loba,  jednog od omiljenih likova obožavalaca, ali i to je na staklenim nogama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike