Ali Mekbil se vraća posle 20 godina: Ko će naslediti Kalistu Flokhart?

29.08.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Nova junakinja bi mogla da bude ćerka Rene Redik, koja je u originalnoj seriji bila Alina cimerka

Ali Mekbil se vraća posle 20 godina: Ko će naslediti Kalistu Flokhart?
profimedia-0100852866 - Copyright Serija "Ali Mekbil"/Profimedia

„Ali Mekbil“, kultna serija koja je pratila privatne i profesionalne dogodovštine istoimene advokatice mogla bi da dobije nastavak.

Deadline prenosi da ABC planira da snimi nove epizode originalne Foksove serije, a u glavnoj ulozi bi trebalo da bude mlada advokatica, crnkinja, koja se zapošljava u firmi u kojoj je radila čuvena Ali Mekbil.

Serija "Ali Mekbil"/Profimedia
 

Nova junakinja bi, kako navodi Deadline, mogla da bude ćerka Rene Redik, koja je u originalnoj seriji bila Alina cimerka.

Scenario će pisati Karin Gist, koja je i producent, a na seriji će verovatno raditi i glumica Kalista Flokhart, koja je maestralno tumačila omiljenu junakinju.

Dejvid E. Keli, producent originalne serije, takođe je navodno bio pozvan da radi na projektu, ali je procenio da za njegovim angažmanom ipak neće biti potrebe jer je Karin Gist, koja je producirala seriju „Majk“ o životu Majka Tajsona, "sposobna da ispripoveda priču lika".

Serija "Ali Mekbil"/Profimedia
 

Serija „Ali Mekbil“ se prikazivala od 1997. do 2002. godine, a pratila je zgode i nezgode glavne junakinje i njenih kolega iz bostonske advokatske kancelarije „Kejdž i Fiš“. Osnovni fokus serije koja je kombinovala komediju i dramu bio na privatnim životima likova, dok su sudski procesi služili uglavnom kao katalizatori radnje, prenosi index.hr.

Serija je više puta osvajala nagradu Emi, a 1999. ju je dobila u kategoriji najbolja komedija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike