Serija "Suits" koja je proslavila Megan Markl dočekala konačan kraj: Ovo su detalji

08.06.2024

11:10

0

Uspešno prikazivana od 2011. do 2019. godine i stekla vernu publiku širom sveta

Serija "Suits" koja je proslavila Megan Markl dočekala konačan kraj: Ovo su detalji
Megan Markl - Copyright Profimedia

Serija "Suits" koja je proslavila Megan Markl i postigla veliki uspeh tokom svog originalnog prikazivanja, od 2011. do 2019. godine i stekla je vernu publiku širom sveta, dobija svoju poslednju sezonu.

Profimedia
 

Inače, serija je obeležila 2023. godinu i dobila status jedne od najgledanijih serija ikada. Ova prvana drama postala je hit  na Netfliksu, četiri godine nakon završetka serije. 

Najviše strimovana u 2023. godini

Prema podacima Nielsena, vodeće globalne firme za obradu podataka, bila je prva na listi serija koja je najviše strimovana, na bilo kojoj striaming platformi u Americi, u 2023. godini.

Profimedia
 

Pre nego što se povukla iz glume 2018. godine, kako bi se udala za princa Harija, Megan je svetsku slavu stekla ovom serijom u kojoj je igrala pomoćnu pravnicu Rejčel Zejn sedam sezona, od 2011. do sredine 2018. godine. Serija, koja je završila godinu dana kasnije, pratila je živote advokata koji su radili zajedno u Njujorku.

Novi susret sa neizvesnošću i promenama

Glumačka ekipa serije se nedavno sastala na ATX TV festivalu koji poznat po tome da okuplja ljude iz filmske industrije kako bi se prisećali svojih raznih iskustava. Upravo na ovom mini reunionu su glumci saopštili uzbudljivu vest. "Fasten your seatbelts", deveta sezona "Suits", ujedno i poslednja sezona stiže na Netfliks 1. jula.

Poslednja sezona Suits-a fokusira se na evoluiranu firmu Zane Specter Litt Wheeler Williams, koja se ponovo suočava sa neizvesnošću i promenama.

Profimedia
 

Radnja prati legendarnog advokata i izvršnog direktora (COO), dok balansiraju svoj odnos sa poslom i bore se da spasu narušenu reputaciju firme zajedno sa svojim partnerima. Kako Netfliks najavljuje, lični životi osnovnih likova se istražuju dublje nego u bilo kojoj sezoni.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike