Rijana planira film o svom životu i karijeri: Odabrala glumicu koja će je igrati (FOTO)

15.06.2024

14:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Fanovi su već izrazili oduševljenje ovom idejom

Rijana planira film o svom životu i karijeri: Odabrala glumicu koja će je igrati (FOTO)
Rijana - Copyright Profimedia

Rijana je ponovo u centru pažnje zbog nove frizure i kozmetičke linije, a sada su internetom počele da kruže glasine da slavna muzička i modna ikona priželjkuje biografski film o svom životu.

Profimedia
 

Naime, prema informacijama sa društvenih mreža, Rijana je izrazila želju da je glumi Tejlor Rasel koja je stekla popularnost filmom "Waves" iz 2019. godine. Tejlor je takođe u poslednje vreme bila u epicentru pažnje zbog raskida sa Harijem Stajlsom

Profimedia
 

Rijana je poznata po svojoj višestrukoj umetničkoj karijeri koja obuhvata muziku, modu i lepotu. Svojim talentom i vizionarskim pristupom postala je jedna od najuticajnijih ličnosti u svetskoj industriji zabave.

Rasel je, s druge strane, postala prepoznatljiva po svojoj talentovanoj glumi i zapaženim ulogama u filmovima i televizijskim serijama. Njena uloga u filmu "Waves", gde je igrala kompleksan lik Emili Vilijams, dobila je pohvale kritike. Takođe je pokazala njenu sposobnost da prenese duboke emocije i teške karaktere. Igrala je i u filmu "Bones and All" sa Timotijem Šalameom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

 

Idealan izbor iz više razloga

Ideja da Tejlor igra Rijanu u biografskom filmu privlači pažnju javnosti zbog njihove sličnosti u izgledu. Međutim, može se primetiti da je glumica očigledno osvojila Rijanine simpatije. Navodi se da je ona vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Profimedia
 

Fanovi su već izrazili oduševljenje idejom o filmu koji bi istražio život i karijeru ove ikone. S obzirom na Rijaninu izuzetnu popularnost i globalni uticaj, kao i rastuću karijeru i talenat mlade glumice, moguće je da bi njihov susret u filmskom svetu mogao doneti intrigantan i dubok uvid u život jedne od najznačajnijih ličnosti današnjice. Publika sa nestrpljenjem iščekuje dalje informacije o potencijalnom projektu koji bi mogao da osvetli različite aspekte Rijaninog života i njene izuzetne umetničke putanje, prenosi journal.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike