Biografski film o Brusu Springstinu? Šta bi sve moglo da se nađe u njemu

14.01.2024

16:00

0

Patio je od depresije i anksioznosti

Biografski film o Brusu Springstinu? Šta bi sve moglo da se nađe u njemu
Brus Springstin na koncertu - Copyright Profimedia

Američka rok legenda Brus Springstin i reditelj Skot Kuper u pregovorima su za biografski film o životu poznatog pevača, piše Showbiz411.

Profimedia
 

Kuperov novi film trebalo bi da se fokusira na snimanje akustičnog albuma "Nebraska" iz 1982. godine, nakon kojeg je nastao hit album "Born in the U.S.A.", koji je prodat u više od 30 miliona primeraka širom sveta, piše Index. hr

Patio od depresije i anksioznosti

Kada je radio na albumu "Nebraska" Springstin je imao 32 godine i patio je od depresije i anksioznosti.

Ovaj album je označio prekretnicu u Springstinovoj karijeri jer je tokom rada na albumu napisao neke od svojih najpoznatijih pesama, koje su par godina kasnije završile na albumu "Born in the U.S.A." i pretvorile ga u svetsku zvezdu.

Profimedia
 

Prvobitni plan je bio da snimi demo snimke za pesme koje je trebalo da završi na novom albumu "E Street Banda", ali producenti su se složili da pesme zvuče bolje u solo verziji, što je dovelo do nastanka jednog od najtmurnijih albuma u muzičarevoj karijeri.

Profimedia
 

"Nebraska" se fokusirala na tamne strane američkog života, prikazivala je obične ljude koji nisu imali sreće, ali i okorele kriminalce, poput serijskog ubiice Charlesa Starkweathera koji je bio inspiracija za naslovnu pesmu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike