Pogledajte kako Timoti Šalame izgleda u ulozi Boba Dilana: Da li vam liči na slavnog muzičara? (FOTO/VIDEO)

19.03.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Radnja filma je koncentrisana na jedan veoma specifičan trenutak

Pogledajte kako Timoti Šalame izgleda u ulozi Boba Dilana: Da li vam liči na slavnog muzičara? (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Mladi glumac Timoti Šalame je trenutno jedna od najtraženijih holivudskih zvezda, a njegov najnovijih projekat je film probnog naziva "A Complete Unknown", biografska priča o karijeri i životu Boba Dilana, u kome glumac igra legendarnog muzičara. 

Profimedia
 

Snimanje filma koji prati Dilanov put od odrastanja u Minesoti, do Njujorka i čuvenog nastupa na Njuport festivalu 1965. godine, započelo je u Njujorku, a na društvenim mrežama su objavljene fotografije na kojima se može videti kako Šalame izgleda u ovoj ulozi. 

Odeven u farmerke, zelenu jaknu, svetlonarandžasti šal i kapu, nosi iznošenu kutiju za gitaru. Starinski automobil u prolasku daje pridonosi ambijentu tog perioda.

 

 

Režiju potpisuje Džejms Mangold, a ostale uloge tumače El Fening, Monika Barbaro, Nik Oferman, Lojd Holbruk i Edvard Norton.

Dilanova podrška

Mangold je najavio da će Timoti sam pevati sve numere u filmu i objasnio da „nije u pitanju pravi biografski film o Bobu Dilanu“. Ističe da on podržava snimanje filma i da je poslao svoje napomene oko toga šta se sve dogodilo u vreme radnje ovog ostvarenja.

 

 

- Bob nam daje punu podršku jer ovaj film, kao i mnogi po istinitoj priči, nije o celom životu, već o jednom vrlo specifičnom trenutku - rekao je reditelj.

- Ovde će to možda zvučati "altmanovski", ali to je ansambl film o jednom trenutku s početka 60-ih u Njujorku i 17-godišnjem klincu sa 16 dolara u džepovima koji stopira do Njujorka da upozna Vudija Gatrija, koji je u bolnici i umire od nervne bolesti.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike