Najveća razočaranja, padovi i trijumfi benda "Bon Jovi": Privatni snimci i dosad neviđene fotografije u muzičkom dokumentarcu

25.01.2024

10:45

0

Prikazani najosetljiviji trenuci

Najveća razočaranja, padovi i trijumfi benda "Bon Jovi":  Privatni snimci i dosad neviđene fotografije u muzičkom dokumentarcu
Džon Bon Džovi - Copyright Profimedia

Na striming servisu Hulu biće prikazana dokumentarna serija o rok bendu "Bon Jovi".

Profimedia
 

Serija od četiri epizode, u kojoj će se pojaviti bivši i sadašnji članovi, nosi naziv "Hvala, laku noć: Priča o Bon Džoviju". 

Najosetljivi trenuci

- Koliko god uzbudljiva bila priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je ređe da legenda poput Džona Bon Džovija pusti svet u svoje najosetljivije trenutke dok ih proživljava.

Profimedia
 

Četrdeset godina privatnih videa, neobjavljenih ranih demo snimaka, originalnih stihova i nikad pre viđenih fotografija beleže putovanje od klubova "Jersey Shorea" do najvećih scena na svetu - piše u opsiu serije.

Brojni trijumfi i padovi

Dokumentarna serija prikazaće brojne trijumfe i padove, najveće hitove, najveća razočaranja, ali i mnoge javne trenutke važne za ovaj rok sastav.

Profimedia
 

Reditelj i izvršni producent dokumentarne serije je Gotam Čopra, a na Hulu striming servisu biće dostupna za gledanje od 26. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike