Objavljena prva fotografija iz filma "Gladijator 2": Naslednik Rasela Kroua krvav i u modricama (FOTO/VIDEO)

12.06.2024

11:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Pol Meskal igra cara Lucija Vera, koji je u originalu bio prikazan kao dete

Objavljena prva fotografija iz filma "Gladijator 2": Naslednik Rasela Kroua krvav i u modricama (FOTO/VIDEO)
Rasel Krou u filmu "Gladijator" - Copyright Profimedia

Predstojeći spektakl Ridlija Skota "Gladijator 2", jedan je od najiščekivanijih filmova ove godine čija je svetska premijera zakazana za 22. novembar.

Profimedia
 

Podseća na Kroua

Glavne uloge tumače Pol Meskal, Denzel Vošington i Pedro Paskal, a sada je objavljena prva fotografija iz filma na kojoj vidimo Meskala u ulozi cara Lucija Vera, koji je u originalnom filmu bio prikazan kao dete. 

Irski glumac, koji je trenutno jedna od najvećih holivudskih zvezda, uslikan je u oklopu, krvav i u modricama, i prilično podseća na svog prethodnika Rasela Kroua.  

 

 

Nastavak „Gladijatora“ odvijaće se nekoliko decenija nakon Maksimusove smrti, a Meskal igra sina rimske carice Lusile. Film je sniman na Malti, u Maroku i Velikoj Britaniji. 

Profimedia
 

Paskal igra veliku ulogu koja se još uvek čuva u strogoj tajnosti, a ni lik Vošingtona nije sasvim otkriven. Poznato je da će igrati bivšeg roba koji je postao bogati trgovac oružjem koji mrzi careve.

Profimedia
 

Zvezde originalnog filma Koni Nilsen (Lusila) i Derek Džejkobi (senator Grakus) takođe bi trebalo da se vrate.

Ridli Skot strahuje kako će publika reagovati

Inače, budžet „Gladijatora 2” je dostigao 310 miliona dolara i tako je postao najskuplji film ikad snimljen, a reditelj Ridli Skot zbog toliko ogromnog novca uloženog u ovaj spektakl strahuje kako će publika prihvatiti film, posebno nakon propasti "Napoelona" koji je koštao 200 miliona dolara, a zaradio samo 218 miliona širom sveta. Ostaje da sačekamo jesen i vidimo šta će se dogoditi. 

Profimedia
 

Originalni "Gladijator" zaradio je 465 miliona dolara širom sveta sa budžetom od 103 miliona dolara, osvojio je pet Oskara i još uvek se smatra klasikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike